Valóban olyan jók az iGlass üvegfóliák!

Tesztek   |   2017.04.05 - 19:30   |   Írta: Alma_PR   |   34006
05. ápr Valóban olyan jók az iGlass üvegfóliák!

Az iGlass egyre nagyobb teret hódít magának itthon és külföldön is. De vajon tényleg annyira jók, mint mondják?

Sokszor látom ismerősök mobilján, hogy nem használnak semmiféle kijelzővédőt pluszban, persze egy véletlenszerű telefon leesés után már megbánják, hogy nem vettek rá egy jobb minőségű üvegfóliát. Számos alkalom esetén pedig azt a kérdést kapom, hogy minek vegyek drágább kijelzővédőt, ha lehet venni pár száz forintért is? Ezzel csupán az a baj, hogy ezek nagytöbbsége általában Kínából származik, és csak névlegesen nyújtanak 9H védelmet.

 

 

Bevallom, az iGlass munkásságát már az indulásuk óta nyomon követem, valamint külön öröm, hogy egy feltörekvő magyar cégről írunk cikkünkben. Sőt, én huzamosabb ideje használom a Smart kijelzővédőjüket, ami a megfelelő védelem mellett az egykezes használatot is lehetővé teszi. Ez mégis, hogy lehetséges egy iPhone 6s Plus-nál? A cikkünk későbbi fázisában megkapjuk rá a választ.

Az iGlass webshopjában, három különböző típusú üvegfólia érhető el, ezek garantáltan prémium minőségűek. Érdemes még itt az elején megemlíteni, hogy mindegyik kijelzővédőjüket roppant egyszerű felhelyezni. A csomagban egy útmutatót találunk, ahol leírják a pontos felhelyezési instrukciókat, ezen felül kapunk egy száraz és egy alkoholos törlőkendőt, valamint a porleszedő matrica mellett, választott fóliánkat.

Standard üvegfólia

Ez esetünkben egy normál 9H keménységű, ujjlenyomat-taszító, emellett nagymértékben karc- és ütésálló réteggel felvértezett üvegfóliáról beszélhetünk. Ezt iPhone 4 modelltől felfelé minden iPhone-ra megvásárolhatjuk az iGlass online felületén. Ez a legolcsóbb változat 3 990 Ft, az új iPhone 7-es modellek esetén pedig 4 990 Ft-ba kerül.

 

Smart üvegfólia

 

 

Ahogy említettem korábban ez egy nagyon érdekes elgondolás az iGlass-től. Ebben két darab láthatatlan nanocsík található, amiket ha a fólia jobb és bal alsó sarkán megérintesz, jelet küld a telefon felső sarkaiba, így egy kézzel is könnyedén kezelhetjük iPhone-unkat. A fenti videóban láthatjátok ennek működését az iGlass által készített kis bemutatóban. Jelenleg négy darab iPhone modellhez érhető el: iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, továbbá iPhone 6s Plus-hoz ezeket egységesen 5 490 Ft-ért szerezhetjük be.

 

 

3D Round üvegfólia

Ezt felhelyezve telefonunkra, szinte olyan érzést kapunk, mintha kijelzővédő nem is lenne szeretett iPhone-jainkon. A fólia teljesen rásimul az előlap széleire, tehát teljes értékű védelmet biztosít számunkra. Színben két opciót kapunk: fekete és fehér. Ez a mobil előlapjának színe miatt fontos elsősorban. iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plus és iPhone 7/7 Plus-ra érhető el, míg az első két esetben egységesen 7 990 Ft, az új 7-es modellekre illeszkedő edzett üvegfóliák ára 8 990 Ft.

 

 

Visszatérve a címben boncolgatott kérdésre, személyes véleményem szerint, igen, nagyon jók az iGlass kijelzővédői. Az iGlass webshopjában tudjátok beszerezni a fentebb említett termékeket. 

Az iGlass folyamatosan szeretné bővíteni termékpalettáját. Hamarosan új produktumokat is bejelentenek! Érdemes tehát követni az oldalukat: http://www.iglass.hu/ 

Kapcsolódó cikk:
Egekben az Apple értéke
iOS 11 kezdőképernyő koncepció
Kamu iPhone és Galaxy S8 kínzása, avagy a klónok harca

SaveSaveSaveSave

SaveSave


Kommentek megjelenítése