iPhone XS szétszerelés az Apple Store előtt! [videó]

Tesztek   |   2018.09.27 - 17:30   |   Írta: N Marcell   |   2461
27. szept iPhone XS szétszerelés az Apple Store előtt! [videó]

Alig jöttünk ki, már szétkaptuk.

Néhány napja, a bécsi megjelenéskor volt szerencsénk megvenni néhányat a legújabb iPhone-ok közül, azonban nem értük be a kicsomagoló videóval. Egy kicsit extrémebb feladatra vállalkoztunk: a lehető leggyorsabban átvenni az idei csúcskészüléket, majd rongyolni a legközelebbi vízszintes felületre, és darabjaira szedni kiszemelt telefonunkat. Így is tettünk.

 

 

 

Az iCentrum kollégájának segítségével pikk-pakk darabjaira zuhant az iPhone XS, ráadásul közvetlenül az Apple Store előtt, ahol még mindig kígyózott a sor. Persze az arra járók is kifigyelték, miben mesterkedünk. Igen, ez az új iPhone. Igen tényleg szétszedi. Nem, nem lett volna egyszerűbb földhöz vágni, úgy nehezebb lenne összerakni.

 

 

Kiderült néhány érdekesség is: a telefon belseje szinte teljes mértékben megegyezik a tavalyi modellével, csak az avatott szem vesz észre néhány különbséget. Először is, az akkumulátor most már egyetlen L-alakú darabból áll, eltűnt a tavalyi szalagkábeles megoldás. Érdekes módon a ragasztó sem változott; az IP68-as besorolás ellenére ugyanolyan könnyedén lehetett szétfeszíteni, mint az előző generációt.

 

 

A munkát ismét köszönjük az iCentrumnak, hatalmas élmény volt! A telefon kicsomagolását és további izgalmas tartalmat a YouTube csatornánkon találtok.

Forrás: YouTube - HasználtAlma 

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése