Útra keltünk, irány a legújabb iPhone-ért!

Tech Hírek   |   2018.09.20 - 20:13   |   Írta: N Marcell   |   3793
20. szept Útra keltünk, irány a legújabb iPhone-ért!

A HasználtAlma csapata egészen Bécsig zarándokol a legújabb iPhone-okért.

Nagy fába vágtuk a fejszénket: az iCentrum munkatársainak társaságában egészen Bécsig meg sem állunk, célunk a Kärntner Straße. A szemfülesek tudhatják: ez a Magyarországhoz legközelebb eső hivatalos Apple Store, itt is elérhető lesz holnap reggeltől a 2018-as év iPhone és Apple Watch felhozatala. A Sportcar autókölcsönzőből bérelt kisbuszba pattanva indultunk el csütörtök délután, a nagyjából három órás út végén is jelentkezni fogunk: live blog indult, ahol élőben követhetitek nyomon az akciót. Terveink szerint az éjszakát sorbanállással töltjük majd, hogy a reggel nyolcas nyitáskor a lehető leghamarabb vethessük rá magunkat az új készülékekre. Persze egyetelenegy céllal: a lehető legtöbb tartalmat akarjuk legyártani Nektek, a lehető leggyorsabban. Hogy milyen tartalom? Magyarországon először szeretnénk kicsomagolni az új iPhone készülékeket, mind a XS-t, mind a XS Maxot. Az Apple Watch szerelmeseit sem hagyjuk cserben, a negyedik generációs órát is már a helyszínen kicsomagoljuk és üzembe helyezzük. És ez nem minden: a legextrémebb tervünket egyelőre nem áruljuk el, maradjatok velünk! 

Az ilyen típusú kaland még számunkra is teljesen ismeretlen, most csinálunk ilyet először. Reméljük, minden a lehető legjobban fog menni, és nem húzza keresztbe a számításainkat valami előre nem látható ok (a viszontagságos időjárásra felkészültünk, az nem fog problémát jelenteni). Ahogy említettem, a live blogunkon figyelemmel követhetitek a történéseket, ezt itt találjátok: 

 

 

Tényleg maradjatok velünk, rengeteg tartalommal készülünk! Facebookon, YouTube-on és a live blogon publikálunk mindent, ezeket a forrásokat érdemes figyelni. Tényleg nem akartok lemaradni a meglepetésünkről, hajmeresztő lesz. 

Kapcsolódó cikkek:

 


Kommentek megjelenítése