M1 Max MacBook Pro első vélemények - by Handras

Tech Hírek   |   2021.10.27 - 08:44   |   Írta: H.A   |   1737

Az Apple kidobta a Touchbart, visszarakta a rég elfeledett pontokat, újra itt a Magsafe adapter is. Ja meg egy bazi erős M1 Max chip is belekerült a MacBook Próba. De gyorsabb, mint az iMacem?

Az egyik kedvenc laptopom a g4-es PowerBook volt. Aztán az unibody inteles MacBook Pro is nagyon tetszett, jó kis gép volt az is. A későbbi szériák nem annyira jöttek be. Szép gépek voltak, de használat közben volt egy csomó kompromisszum velük. Vágta a combom, melegedett, a pillangó billentyű halál volt és még sorolhatnám. Szóval volt baj rendesen.

Nagyon vártam az októberi Apple keynote-ot, reméltem, hogy egy igazán ütős MacBook Prót mutatnak majd be. Így is lett, az Apple úgy bedurrantotta a rakétákat, hogy azt még Elon Musk és Jeff Bezos is megirigyelte volna. Azonnal hevesebben kezdett verni a szívem, amikor megláttam, a retro házat, a régi billentyűket, a portokat. Végre, az Apple meghallgatta a vásárlókat. Csináltak egy pró gépet!

Természetesen a design csak egy dolog, nyilván fontos a belső, de itt sem kispályázott az Apple, kaptunk mindent IS. Már csak egy kérdés volt hátra. Érdemes lecserélni az iMacem erre a gépre? Elhoztam egy fullos gépet az iSTYLE-ból, hogy kiderítsem. Íme:

 

 

Forrás: HANDRAS

Kapcsolódó tartalmak:




Kommentek megjelenítése