Touch ID-val és iPhone XR dizájnnal érkezhet az új iPhone SE

Almás Pletykák   |   2021.10.28 - 21:25   |   Írta: ARPII   |   5038
28. okt Touch ID-val és iPhone XR dizájnnal érkezhet az új iPhone SE

A sikerszéria folytatódik.

Az iPhone SE az Apple leginkább pénztárcabarát telefonja, ami kompakt kialakítást is nyújt felhasználói számára. Ez a két dolog azonban még egy harmadikkal teszi igazán kecsegtetővé ezt a mobilt, ami nem más, mint a gyors processzor, és a friss naprakész iOS szoftver.

 

Ezek összessége egy igazi sikerterméket eredményeznek, aminek hamarosan harmadik generációja is lesz. A MyDrivers nevű weboldal szerint ez a készülék nemcsak hogy leszámol a felső és alsó kávákkal, de még Touch ID ujjlenyomatolvasót is kaphat, a fő gombunkba integrálva.

Az első SE az iPhone 5 ikonikus vonalait örökölte, míg a második az iPhone 8 lekerekített formáját kapta, most pedig elérkeztünk odáig, hogy a teljes kijelzős iPhone XR házába költözik majd bele a harmadik generációs készülék. Ez a mobil lesz az utolsó iPhone, ami LCD kijelzőt használ majd, emellé viszont járhat majd egy A15-ös processzor, és 5G képesség is.

 

A MyDrivers mellett azonban több megbízható személy is beszélt már a készülékről, úgy mint Ming-Chi Kuo, vagy éppen Ross Young. Utóbbi úriember 100%-os megbízhatósággal rendelkezik az Apple jövőbeli lépéseinek megjövendölésében, ugyanis még sosem tévedett. Ő és Kuo is azt állítják, hogy a mobil az iPhone XR-hez hasonlóan egy 6,1 colos LCD kijelzőt kap majd, Touch ID-val a készülék oldalán. Azonban ezeket az állításokat nemrég visszavonta a két elemző, és azt mondták, hogy a következő modell a második generációssal megegyező formát kap majd, Home Gombbal.

 

Young szerint ez a kisebb zavar azzal magyarázható, hogy az említett nagyobb kijelzős modell nem a harmadik, hanem a negyedik generációs SE lesz, ami majd csak 2023-ban jelenik meg. Ennél a mobilnál mivel nem kapunk Face ID-t, ezért kézenfekvő, hogy eltűnik a ronda notch, amit felvált majd egy parányi hole-punch kivágás, amiben megtaláljuk majd a szelfi kameránkat.

A MyDrivers szerint a harmadik generáció 2022 tavaszán jelenik majd meg, 64GB-os alaptárhellyel és $399-os (kb.: 124 000 Ft). Hozzá kell azért tenni, hogy a MyDrivers nem annyira megbízható jövendölések terén, mint például Ming-Chi Kuo, vagy éppen Ross Young, így érdemes fenntartással kezelni az információkat.

 

Forrás: MacRumors

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése