Úgy fest, a Samsung elkaszálja az egyik legjobban várt telefonját

Tech Hírek   |   2021.09.28 - 07:10   |   Írta: H.A   |   368

A tavalyi év egyik sláger készüléke volt a Galaxy S20 FE, ami más zászlóshajóknál lényegesen olcsóbban kínált 120 Hz-es AMOLED kijelzőt, csúcshardvert, méretes akkut és IP68-as vízállóságot. Az utód, vagyis a Galaxy S21 FE már készül egy ideje, de állítólag a chiphiány miatt problémákba ütközött a Samsung, és a legfrissebb hírek szerint törölni is fogják a telefon debütálását.

Eredetileg augusztusban jöhetett volna az S21 FE, ám a bemutatót először októberre halasztották, most pedig dél-koreai források már arról beszélnek, hogy a Samsung ezt a tervet is elvetette. Még vizsgálják a lehetőségét, hogy egyáltalán piacra kerülhet-e a mobil valamikor, de jelenleg úgy néz ki, hogy erre nem lesz lehetőség a közeljövőben.

Az okok között egyértelműen a chiphiány a leghangsúlyosabb, és úgy néz ki, hogy a Galaxy Z Flip 3 nagy sikere verte az utolsó szöget az S21 FE koporsójába. A hajlítható telefon ugyanis nagyon jól fogy a hírek szerint, és ebben ugyanaz a Snapdragon 888 dolgozik, ami az új modellt is hajtaná, viszont ehhez már nem lesz elegendő számú processzor. A Samsungnak nyilván sokkal fontosabb a Z Flip 3, hiszen rengeteg energiát fektetnek a flexibilis modellekbe.

Ilyen lehet(ett volna) a Galaxy S21 FE

Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, így semmi biztosat nem tudunk a Galaxy S21 FE sorsáról, de mivel a chiphiány egyre súlyosabb méreteket ölt, lehetséges, hogy a Samsung valóban kaszálja a telefont, amiről egyébként már előzetes renderképeink is voltak.

Forrás: Napidroid
Kommentek megjelenítése