Majdnem az iPhone 12 Pro Max lett az év mobilja

Tech Hírek   |   2021.07.05 - 08:42   |   Írta: L Ferenc   |   3107
05. júl Majdnem az iPhone 12 Pro Max lett az év mobilja

Az Apple csúcsmobilja ott volt a finalisták között, de végül nem az övé lett az első hely.

Az elmúlt években hozzászokhattunk már ahhoz, hogy az év legjobb okostelefonját mindig a februári Mobil Világkongresszuson választják meg. A koronavírus világjárvány miatt tavaly elmaradt ez az MWC néven is ismert rendezvény és győztest sem hirdettek, idén pedig február helyett csak most nyáron rendezték meg a kongresszust, és csak most derült ki, hogy 2021-ben melyik az év legjobb okostelefonja.

A Global Mobile (GLOMO) Awards "best smartphone" kategóriájában idén a januárban leleplezett és általunk is részletesen bemutatott Samsung Galaxy S21 Ultra lett a befutó. A dél-koreai csúcsmobil a következő finalistákat utasította maga mögé: Apple iPhone 12 Pro Max, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S20 FE és Xiaomi Mi 11 Ultra.

A kategória zsűrije szerint a Galaxy S21 Ultra "a legjobb androidos okostelefon, amelyet a Samsung készített, számos új funkcióval, lenyűgöző AMOLED kijelzővel és a piacon megtalálható egyik legjobb kamerával. Ez a készülék minden tekintetben kiemelkedőt nyújt, ezért találtuk érdemesnek a 2021-es Legjobb Okostelefon díjra."

A professzionális kamerarendszerrel és gyönyörű 120 Hz-es kijelzővel rendelkező csúcsmobil különleges felhasználói élményt kínál a fotórajongóknak. Az S szériában elsőként támogatja az S Pen használatát, így a különféle feladatok minden eddiginél hatékonyabban végezhetők a telefonon. 

"Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen színvonalas kategóriában kaptunk elismerést az idei GLOMO díjátadón. A Samsung büszke a mobilkommunikációs fejlesztések területén elért eredményeire, és az a célja, hogy olyan eszközöket készítsen, amelyek most és a jövőben is illeszkednek a felhasználók életviteléhez" - mondta Stephanie Choi, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának alelnöke és marketing vezetője. "A felhasználói igények egyre sokfélébbek, mi pedig elkötelezettek vagyunk, hogy olyan eszközöket fejlesszünk, amelyeket a felhasználók szerte a világon szeretni fognak."

"Gratulálunk a GSMA GLOMO Awards 2021 összes nyertesének és jelöltjének, akik valóban megtestesítik az idei esemény tematikáját, a Connected Impact fogalmát" - mondta John Hoffman, a GSMA Ltd vezérigazgatója. "Tekintettel az elmúlt 15 hónap kihívásaira, mindennél fontosabb, hogy most összefogjunk, hogy elismerjük az iparágat formáló hihetetlen innovációt és találékonyságot, valamint ennek pozitív hatásait, amelyek az egész világon érezhetők."

Kapcsolódó cikkek:
Jobb, mint egy iPhone 12 Pro Max? - Teszten a Samsung Galaxy S21 Ultra
A legnagyobb durranás: iPhone 12 Pro Max teszt
Az Apple legyűrte a Samsungot


Kommentek megjelenítése