Itt a Tesla Cybertruck iPhone [videó]

Tech Hírek   |   2020.06.12 - 09:12   |   Írta: ARPII   |   3313
12. jún Itt a Tesla Cybertruck iPhone [videó]

Vajon Elon Musk is ilyet használ?

Szerintem őszintén állíthatom, hogy a Tesla pickupján mindenki meglepődött. Egy teljesen futurisztikus vonalon indult el a cég ezzel a járművel, és az internet sok más termékbe is átültette ezt a dizájn nyelvet. Láthattunk Tesla CyberRoadster-t és Tesla CyberShoes-t is, utóbbit pedig a cég feje, Elon Musk is felvette egy média eseményre.

 

Egy ilyen terméknél elkerülhetetlen, hogy ez az őrület ne érintse a telefonok világát is. Talán nem is kérdéses, hogy az internet népe az egyik legikonikusabb mobilt, vagyis az iPhone-t vette alapul, mint donor. A választás egészen pontosan a 11-es széria Pro modelljeire esett, amiket meglehetősen szépen megdizájnoltak.

 

Ezek egy jó ideig csak papíron, vagyis számítógépen léteztek, most viszont egy cég háromféle CyberPhone-t is elhozott számunkra. A Caviar név ismerősen csenghet azok számára, akik szeretik a méregdrága egyedi mobilokat, a cég ugyanis ezzel foglalkoznak. Számos arannyal, ezüsttel és egyéb nemesfémmel díszített telefont forgalmaznak, amik minden esetben egy létező készülék (pl.: iPhone 11 Pro) modifikált változatai. Itt azonban nem csak egy „egyszerű arany iPhone”-ra kell gondolni, ugyanis különböző témák közül is tudunk választani, „Univerzum”, „Titanic”, vagy éppen „Mike Tyson”.

 

És hogy ez miért is jó? Manapság már egyáltalán nem kiváltság iPhone-al sétálni az utcán, tizenkettő egy tucat termékké vált, egy ilyen mobillal viszont biztosak lehetünk abban, hogy nem fog velünk szembejönni sehol még csak hasonló sem. De térjünk is vissza a CyberPhone-okra, a már említett három modell $6 910-ról indul, a „Milliárdos” kiadás pedig már $19 990-ba kerül (kb.: 2 100 000 – 6 100 000 Ft).

 

A CyberPhone Light és a sztenderd CyberPhone titánium borításban helyezkednek el, a maximális védelem érdekében. A csúcsmodell, a legdrágább a három közül, pedig ezüst házat kapott, amit arany mintákkal díszítettek. Itt találunk egy előlapi védő panelt is, amit kinyithatunk, és telefontartóként is használhatjuk, így még kézben sem kell majd tartani a telefont, micsoda luxus. Az egyik leghíresebb tech YouTuber, Marques Brownlee egyébként videót is készített a mobilról, ha gondoljátok, akkor itt megnézhetitek.

 

A weboldalukon természetesen rengeteg nagyon jól megfogalmazott marketing szöveget találunk, pár képpel és videóval körítve. Bizonyára nem sokan fognak ilyen telefont vásárolni, talán csak a gyűjtők, de azért meg kell hagyni, hogy elég vadállatul néz ki ez a mobil. A dizájn és a praktikum ritkán járnak kéz a kézben, ez erre a mobilra is igaz sajnos. Én legalábbis nem használnék nap mint nap egy ilyen óriási és szögletes mobilt, aminek a fogása minden, csak nem kényelmes.

Ti mit gondoltok az ilyen mobilokról, ha nagyon sok pénzetek lenne vásárolnátok ilyet? Írjátok meg nekünk kommentbe!

 

Forrás: ZöldAutók.hu

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése