Őrületes iPhone koncepció, levehető kamerával

Almás Pletykák   |   2020.06.05 - 20:08   |   Írta: ARPII   |   4932
05. jún Őrületes iPhone koncepció, levehető kamerával

Ilyet sem láttunk még.

Louis Berger észrevette, hogy a mobil kameraszenzorok egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek. Ezért úgy gondolta, hogy miért is ne lehetne felpörgetni az idő kerekét, és megteremteni egy radikálisan nagy szenzorral rendelkező mobilt. A három lencsés elképzelés egyébként levehető, és külön is használható a telefontól.

 

A „Mosaic” koncepció teljesen újraértelmezi a mobilos fotózást, a maga három modulos kialakításával. Első körben a klasszikus mobilt láthatjuk, aminek a hátuljáról lecsatlakoztatható a kamera egység. Ehhez a kis egységhez, pedig hozzáilleszthetünk egy kis kijelzőt is, ha úgy tartaná kedvünk. Nézzük is meg egyenként ezeket a csodákat.

 

Photo Tile

A Photo Tile, vagyis a kamera modul egyedülálló eszközként is használható, valamint nyomásérzékeny szélekkel is rendelkezik. Ha pedig összecsatlakoztatjuk egy okos órával vagy más okos eszközzel, akkor akár távolról is készíthetünk vele felvételeket.

 

Pin Display

Ez a kis kijelző a Photo Tile-on található, a kamerák mellett, a telefon nélkül pedig ez szolgál grafikus interfészként. Egyébként itt láthatjuk az értesítéseinket, a dátumot és időt, valamint kommunikálhatunk akár emoji-k segítségével is. Emellett vakuként, vagy esténként kis lámpaként is használhatjuk, akárcsak az okosórákat.

 

S Display Tile

Ez a külön csatlakoztatható kijelző még több funkciót ad a kamera modulhoz, a segítségével okostelefon élményben lehet részünk. Az egyetlen lemondást a kijelző mérete jelenti, ami nem is olyan kicsi azért, ugyanis közel fele akkora, mint a mobilé.

 

L Display Tile

Itt sokat nem kell magyarázni, ugyanis ennek a kiegészítőnek a segítségével egy teljes értékű kijelzőt kapunk az előlapon. Ennek hála egy „klasszikus” okos telefont kaphatunk végeredményképpen.

 

Kiegészítők

Nyakláncok, ruha csipeszek és számos egyéb kiegészítőnek köszönhetően, a Mosaic egy teljesen viselhető telefon megoldás tud lenni. Ennek hála akár lehet egy nyakba akasztható akciókamera is, vagy egy elegáns mobil.

 

Bizonyára sohasem fog ilyen iPhone-al előállni az Apple, de azért jó látni, hogy néhány rajongó milyen kreatív tud lenni, ha arra kerül a sor.

 

Forrás: LouisBerger.de

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése