Akarsz egy igazán exkluzív iPhone X-et?

Tech Hírek   |   2017.09.28 - 23:30   |   Írta: Pausch Rita   |   7175
28. szept Akarsz egy igazán exkluzív iPhone X-et?

Már akár négyszeres áron bárki hozzájuthat az űrbéli X változathoz.

Az orosz luxusgyártó, a Caviar évek óta ontja magából a drágábbnál drágább iPhone és Apple Watch verziókat egyaránt. Az egyébként sem olcsó készülékekből varázsolnak még inkább exkluzívat arany, platina, briliánsok és persze nem kevés orosz kézműves munka segítségével.

Talán emlékeztek a Putyin képmásával díszített telefonokra, amikről évről évre beszámoltunk nektek. Vagy akár az exkluzív órákra, amiből még Medvegyev is beszerzett magának egyet. No, hát a Caviar idén sem hagyja magukra azokat a kedves ügyfeleket, akik lecsapnának a legújabb iPhone-ok valamelyikére, de kicsit snassznak érzik őket… Gond egy szál se!

 

 

‒ Túl olcsó az X. Nincs esetleg valami drágább?

‒ Dehogyis nincs, kérem, van minden!

‒ Idén már nem akarok Putyinost. Abból már van egy csomó.

‒ Az idén nem is olyan felkapott, 2017-ben inkább az űrutazás megy. Kérdezze csak Elon Muskot! Ajánlhatok esetleg egy meteorit változatot? Egy kis Space X iPhone a zsebbe, és nincs egy szál gond se!

‒ Milyen igaz, kettőt kérek!

 

 

Jó, talán mégsem így értékesítik majd, de a lényegen nem változtat. A Caviar idén meteoritból (ónixszal kombinálva) készít vázat a tunningolt iPhone X-hez és szokás szerint a puccos bársonnyal bélelt, fa dobozban kínálják nagyjából 4 100 amerikai dollárért. A meteorit 1967-ben csapódott be Magadanban, ami az anyagot adja az igazán exkluzív borításhoz. Szóval, a büszke tulajdonos elmondhatja majd, hogy az ő „tízese” egyenesen az űrből érkezett.

 

 

Idén persze nem ez az egyetlen különlegesség, amivel a Caviar készült. A meteoriton túl kamcsatkai vulkánok kőzeteiből is készítenek iPhone borítást, akár arany lávafolyammal, sőt az új kollekcióban van nercprémből készült tok is, illetve borostyánból megmunkált. Bár az utóbbiak a meteorithoz képest igen snasszak, már hozzájuk lehet jutni 3 900 amerikai dollárért.

 

 

Azért a Putyin rajongókat sem hagyták cserben idén sem. Node, ki akar aranyat, ha egyszer menő, sorszámozott meteorit „tízest” is vehet!

 

 

Forrás: AppleRider/ CultofMac

Kapcsolódó cikk:

iPhone X Árak és Vásárlás 


Kommentek megjelenítése