Lehetsz menő, de sosem lehetsz putyinos iPhone menő

Apple Hírek   |   2015.10.07 - 21:48   |   Írta: Zoltan C   |   3757
07. okt Lehetsz menő, de sosem lehetsz putyinos iPhone menő

Több mint 3 ezer dollárba fáj a Vlagyimir Putyin születésnapjára készített egyedi iPhone 6s. Stílusosan csak 63 darab készült belőle, a nagyfőnök életkorával összhangban. Hátul pedig mi más, mint a himnusz díszíti.

Ugyan 13 millió iPhone 6s elkelt már a nyitóhétvégén, azért nem valószínű, hogy ezért a darabért is rohamozni fognak a vásárlók.

A szóban forgó csodát egy orosz ékszergyártó, a Caviar készítette (kattintással még több infót megtudhatnak az oroszul tudók, vagy marad a google translate) és a nagyvezér 63. születésnapjár, potom 3193 dolláros áron. Na de ennyiért nem csak Vlagyimir aranyozott domborművét kapod meg telefonod hátuljára, hanem ingyenes (haha) autós töltőt és egy bársonnyal bélelt fa díszdobozt is! Ezzel már be lehet mutatni a dekadens Nyugatnak!

Tőlünk keletre egyébként hihetetlen kultúrája van a különleges, "custom" iPhone-oknak. Tavaly például ugyanez  a cég rukkolt elő egy 18 karátos arany iPhone 5s-selAmennyire szereti a nép az Apple termékeit, a veztés annál kevésbé van kibékülve a kaliforniai céggel. Idén áprilisban például. egy helyi képviselő, bizonyos Alexander Sztarovojtov meleg pornógráfia terjesztésével vádolta meg az almás céget. Ezelőtt több orosz politikus is kitoltotta volna az országból Tim Cook-ot, miután nyilvánosan felvállalta másságát. Az már csak hab a tortán - és persze remekül szemlélteti a helyi viszonyokat - hogy emiatt leromboltak egy Steve Jobs emlékére állított szobrot.

Az ínyeceknek még egy ruszki sztori, ha már így belemerültünk: nem is olyan régen kellett a Siri orosz változatában egy bugot javítani. Nem igazán gondolhatta végig az Apple, mi lesz ha egy külsős programozót bíznak meg az átírással. Nos, az orosz Siri - persze csak a hiba kijavításáig - hajlamos volt melegebb éghajltra küldeni a melegeket.

 

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek:  Itt a Putyin aláírásával gravírozott Apple Watch

Drága Putyin!

Galéria képek


Kommentek megjelenítése