A Disney művészei tesztelték az új iPad Pro-t és az Apple ceruzát

Tesztek   |   2015.10.07 - 14:32   |   Írta: Érci Viktória   |   2559
07. okt A Disney művészei tesztelték az új iPad Pro-t és az Apple ceruzát

Az iPad és kiegészítői remekeltek a "vizsgán".

Az Apple biztos a dolgában, bizonyítékul küldött pár készüléket egy igazán hozzáértő csapatnak, a Disney grafikusainak. Ha nekik nincs panaszuk az iPad Prora és az Apple ceruzára, akkor mégis kinek volna?

A csapat egyik művésze, Jeff Ranjo közzétett a Twitteren egy videót az új kütyüről működés közben, „Játék az iPad Pro-val” címen. A társulat a népszerű rajzoló program béta változatát, a Procreate-et használta az almás tableteken, amely frissítése kifejezetten az új iPadekhez készült.

Ranjo-t lenyűgözte az új Pro, különösképp mikor az Apple ceruzájával összhangban használta: miközben a ceruzával dolgozik, nyugodtan hozzáérhet a tenyere az érintőképernyőhöz, az iPad nem reagál rá, de a nagyítás mozdulatára ettől függetlenül érzékeny marad a gép. Ranjonka annyira tetszett, hogy a videó végén azt mondta, hogy rögtön rendelnek belőle párat.

A Disney termékmenedzsere, Paul Hildebrandt is megosztott pár képet az akcióról. Paul Briggs Olafot vázolta fel az iPaden, a Frozen című rajzfilmből, Paul Felix pedig egy klasszikus figurát elevenített fel rajta, Mickey egeret.

Az iPad Pro, az Apple cerka és az okos billentyűzet novemberben debütál majd. Pontos dátumot még nem tudunk, de a pletykák szerint a hónap elejére tehető az esemény.

Forrás: Macrumors


Kommentek megjelenítése