Drága Putyin!

Tech Hírek   |   2014.07.02 - 04:46   |   Írta: Pausch Rita   |   1916
02. júl Drága Putyin!

Bár az ukrán eseményeket követően a világ számos helyén komoly ellenérzéssel tekintenek az orosz vezetőre, sőt néhol hangot is adtak ennek.

Hazájában viszont úgy tűnik – és miért ne lenne - igenis népszerű Vlamigyir Putyin. Elvégre mi mással lehetne indokolni, hogy aranyba öntik és olyan 4300 dollár körüli áron árulják?

Természetesen használati tárgyról van szó, nem egy aranyszobrocskáról. 18 karátos arany iPhone 5S tok készült Putyin „elvtárs” képmásával a Caviar Perla Penna cég készítésében és egyedi kínálatában. Kizárólagosan Oroszországba és Oroszországban értékesítik a „Supremo Putin” névre keresztelt drága kegytárgyat. A Supremon helyett kapott Putyin alatt az orosz címerből kiemelt kétfejű sas, valamint a himnusz első két sora is, úgyhogy nem csak drága, de hazafias darab is kerekedett az arany műből, amit exkluzív faládikóban értékesítenek.

Az igazsághoz egyébként az is hozzá tartozik, hogy a Perla Pennának az arany személyeket megjelenítő exkluzív iPhone 5S tokkollekciójának Putyin már a negyedik, de talán mégis a többinél kicsit drágább darabja, az őt megelőző Steve Jobs, Mohammed Ali és Leonardo da Vinci után.

Természetesen könnyen elképzelhető, hogy van, aki ennek ellenére is örömmel megveszi a drága Putyint, de mindenképpen fura akkor piacra dobni egy ilyen tokot, amikor a küszöbön az iPhone 6 megjelenése. 

Hát, bárki is vásárolja meg ezt a darabot, érdemes lenne a Spandau Ballett "Gold" című csengőhangját beállítani hozzá...

Kép forrása: www.caviar-phone.ru

Forrás: www.cultofmac.com

hwww.cnet.com


Kommentek megjelenítése