Működik a Pangu Jailbreak az iOS 7.1.2.-vel is!

AlmaBlogger   |   2014.07.01 - 22:02   |   Írta: H.A   |   1188

skitched-20140701-091439

A tegnapi iOS frissítés biztos megrémisztett néhány jailbreakes felhasználót, de nincs gond mert tökéletesen működik a Pangu megoldás ezzel is. Ez egyébként elég meglepő, ugyanis az Apple mostanában hamar próbálja betömni azokat a biztonsági réseket amiket kihasználnak a Jailbreak telepítők.

Ettől függetlenül szinte garantált hogy az iOS 8 már nem lesz ilyen egyszerű eset. A Pangu nemrég lett csak unthethered (vagyis gép nélkül használható) jailbreak módszer, és jelenleg csak ez az egyetlen iOS 7 felett telepíthető megoldás.

Korábban sok vita folyt a neten arról hogy mennyire lehet megbízni ebben a kínai megoldásban, és őszintén szólva most is az a tény ami a Jailbreak legnagyobb hátránya volt mindig is: mindenképpen romlik tőle a telefon biztonsága. A telepítő ugyan nem tartalmaz malware-t, de nem tudni hogy mit csinál a telefonunkkal ha jogokat adunk neki, szóval mindenki csak saját felelősségére használja.

Az iOS 8 amúgy is sok olyan funkciót fog tartalmazni amiket eddig csak Jailbreakkel érhettünk el (például a felhasználói billentyűzetek és a kamera beállításai),  nem véletlen, az Apple halkan dolgozik rajta hogy ne legyen rá szükség.

A Panguról további infó a hivatalos oldalukon.


Kommentek megjelenítése