Megkezdődött az Apple Watch-ok „szépítgetése”

AlmaBlogger   |   2015.08.05 - 21:57   |   Írta: Pausch Rita   |   4805
05. aug Megkezdődött az Apple Watch-ok „szépítgetése”

Avagy hogyan rontsunk az Apple Watch külsején sikeresen...

Az Apple minimál dizájn stílusa van, akinek nem elég, és égető vágyat érez, hogy legyen több, szebb, díszesebb. Nem elég az arany, kellenek még cirádák, gravírozások, vagyis kell rá minden, amitől Jony Ive összes nem létező haja szála égnek állna.

A MadeWorn ma reggel általunk is bemutatott darabja nem az egyetlen, ami drágán kapható és borzalmas. Akik ugyanis érzik a fent leírt késztetést arra, hogy egy viszonylag jól kitalált dizájnt (ízlések és pofonok – még jobban) tönkretegyenek, azoknak bizony vastag pénztárcájuk meg is engedi, hogy megtegyék és meg is teszik, illetve pontosítok: meg is veszik.

Úgy tűnik, az Apple Watch „szépítgetése” trendi.

A Caviar, orosz ékszermárkáról, olvasóink már hallhattak. Régebben írtunk a cégről, mely 4300 dolláros arany iPhone tokokat készített Leonardo da Vinci, Muhammad Ali, Steve Jobs és elmaradhatatlan Vlagyimir Putyin arcképpel. Az utóbbi a piacra érkezést követően szédítő gyorsasággal el is fogyott.

A Caviar most megint meglovagolná Putyin-vonalat, ugyanis egy az orosz államfő aláírásával és Oroszországra jellemző motívumokkal díszített Apple Watch-ot készítettek. Itt persze nem álltak meg, mert még két másik modell is elérhető az egyik Nagy Péter orosz cár előtt tisztelegve, a másik meg a még elvetemültebb vásárlóknak a Szovjetuniót éltető Lenin modell. A díszes Apple órák ára 3000 dollár. Kérdéses, hogy ezek is olyan nagy népszerűségnek örvendenek majd, mint a Putyin tok.

Az biztos, hogy az orosz miniszterelnök, Dmitrij Anatoljevics Medvegyev, már beszerzett egy Apple Watch-ot. Ki tudja? Talán egy Putyinosra is lecsap majd…

Forrás: BusinessInsider UK, James Cook
Képek forrása: Caviar, Top News



Kommentek megjelenítése