Svájci cég készíti a legérdekesebb Apple Watch változatokat

Tech Hírek   |   2015.07.03 - 10:31   |   Írta: Máté Gergő   |   1334
03. júl Svájci cég készíti a legérdekesebb Apple Watch változatokat

Az Apple aranyórája 10.000 dollárba kerül, ami sokkoló, de egy svájci cég alternatívát nyújt.

A Golden Dreams of Geneva az iPhone tokokra, táskákra és hátlapokra specializálódott, most pedig az Apple Watch-hoz kezdtek el kereteket gyártani. Gyakorlatilag a standard Apple Watch változatokból készítenek különleges darabokat.

Ezzel szerintük ötvözik a legújabb technológiát a hagyományos svájci órakészítési módszerekkel. Ha az ügyfél például egy 38 mm-es vagy egy 42 mm-es rozsdamentes Apple Watch-al érkezik (melynek ára 549 dollár és 599 dollár között van) akkor leadja és választhat hozzá sárga, rózsa vagy fehérarany borítást, de akár sok egyéb exkluzív modell közül is választhat.

Meglepő lehet, de a cég által kínált 160 változat között struccbőr, aligátorbőr, illetve különböző kígyók (köztük piton) bőrei is szerepelnek és nem szabad megfeledkeznünk a cápabőrről sem. Mindent az ügyfelekért, ugyebár…

Árakat tekintve a 38 mm-es modellre 3,200 svájci frankért (3,391 dollár), a 42 mm-es változatra 3,400 frankért (3,603) találunk kedvünkre való megoldásokat. Néhány variáció 3,550 illetve 3,650 dollártól kezdődik, de még így is sokat spórolhatunk. A Golden Dreams jelezte, hogy a beszerzési nehézségek miatt a szállítás 4 hetet csúszhat, ami azért kevesebb, mint amennyit az első vásárlóknak kellett várniuk az Apple-re Áprilisban.

Sokan aggódtak, hogy az Apple okos órája nem lehet sikeres a klasszikus órák miatt, mások pedig pont a svájci óragyártókat féltették, ám most úgy tűnik, hogy a Golden Dreams megtalálta a legjobb utat.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése