Új iPodok jönnek?

Apple Hírek   |   2015.07.02 - 22:32   |   Írta: Pausch Rita   |   814
02. júl Új iPodok jönnek?

Újabb kiszivárogtatás az iTunes-ban. Bár régóta érik az iPodok megújulása, úgy tűnik erre idén nem sok esély van.

Szemfüles iPod felhasználók, akik iTunes 12.2 verziót használnak, ma reggel figyeltek fel egy olyan képre az áruházban, ami "új" iPod touch, nano és shuffle modelleket ábrázolt valóban új színekben. Valami történik tehát az iPodokkal? 

A kép alapján a készülékek 6 színben érkeznek:  ezüst, a sötétszürke („space gray”), piros, élénk rózsaszín, (hullám)kék és arany. Az utóbbi három szín a korábbi iPod színekhez képest teljesen új.  

A készülékek külseje viszont szinte változatlannak tűnik. Egyelőre semmi hír nincs arról, hogy a belső szerkezettel, a készülékek tudásával történik-e majd valami, vagy annyi lesz a megújulás, hogy az említett új színek érkeznek, amire egyébként 2013 óta nem került sor. Az iPodok népszerűsége az évek alatt egyre jobban csökkent, így elkélne egy igazi vérfrissítés ahhoz, hogy a tendencia egy kicsit változhasson.   

Többen kiszúrták, hogy a naptár ikonja 14-én, keddet ábrázol. Mivel idén ez a dátum csak júliusban esik keddre, hatalmas találgatások indultak arról, hogy az új színek július 14-én, vagyis nemsokára, kerülnek bemutatásra.     

Forrás: Macrumors


Kommentek megjelenítése