Nincs elég Apple Watch

Tech Hírek   |   2015.04.17 - 08:14   |   Írta: B Ádam   |   782

Apple-Watch-Trio-800x363

A KGI Securities elemzője, Ming-Ci Kuo becslése szerint az Apple Watch-ok előrendelésének száma globális szinten meghaladta a 2,3 millió darabot.

Kuo azt állítja, hogy az Apple május végéig 2,3 millió órát gyárt le, ez azonban még így is túl kevés, mert világszinten az előrendelések meghaladják ezt a számot. Az elemző azt is megemlíti jelentésében, hogy az Apple Watch egyes változatait hányan fogják előrendelni, eszerint a legnagyobb érdeklődés az Apple Watch Sport iránt van, amelyet a potenciális vásárlók 85 százaléka fog beszerezni. Második helyen a rozsdamentes acélból készült változat van, 14 százalékkal, míg az arany Apple Watch az emberek mindössze 1 százalékát hozza lázba.

A jelentés szerint az Apple jelenleg nehézségekkel néz szembe az óra gyártásánál, azonban az elemző azt jósolja, hogy az almások el fogják érni a június végére betervezett 2,5 milliós darabszámot.

Természetesen ezek nem hivatalos számok, így az Apple hivatalos közleményéig ne könyveljük el tényként, ugyanakkor Kuo nem járhat messze az igazságtól, ha azt nézzük, hogy csak az USA-ban egymillión rendelték elő az okosórát az első napon.

Forrás: imore.com

Kapcsolódó cikkek: Lagerfeld exkluzív Watch-ot kapott az Apple-től

Aki felpróbálja, az általában meg is veszi

Vannak, akik nem várnak az Apple Watch-ra. Lehet irigykedni!


Kommentek megjelenítése