Lagerfeld exkluzív Watch-ot kapott az Apple-től

Tech Hírek   |   2015.04.16 - 17:43   |   Írta: Pausch Rita   |   914

Szerdán tette fel az Instagramjára Sebastien Jondeau, Karl Lagerfeld személyi titkára és testőre, azt a fotót, ami Lagerfeld egyedi Apple Watch eszközéről készült.

lagerfeld3

Karl Lagerfeld, a Chanel, a Fendi és saját márkájának a fejeként évtizedek óta a divat befolyásos személyisége. Ősszel, amikor a Watch-ot bemutatták a párizsi divathéten, akkor a divatszakma másik nagy nevével, a Vogue nagyasszonyával, Anna Wintourral közösen tekintették meg az Apple újdonságát. Akkor a szemtanúk szerint mindketten felpróbálták az okos órát, de csak arról készült kép, hogy Lagerfeld kezére került a termék.

Úgy tűnik, hogy a próba igazán jól sikerült és megérte, hogy Jony Ive személyesen illesztette a divatmogul csuklójára az Apple Watch-ot, a férfi ugyanis a mellékelt ábra szerint megkedvelte az eszközt.

lagerfeld4

Egy „mezei” sárgaarany Watch Edition 12 000 dollártól 17 000 dolláros áron kapható, de Lagerfeldnek az Apple által egyedileg készített Watch ennek körülbelül a dupláját érheti, hiszen a szíj is aranyból készült.  Így a Fashionista oldal szerint már többe kerül, mint egy Rolex Submariner. (Kérdés, hogy hányan választanák a Watch-ot egy Rolex-szel szemben…) A fenti képen láthatjátok egymás mellett Lagerfeld egyedi Apple óráját és a Rolex Submarinert. 

Egyébként érdemes megfigyelni a stratégiát, ahogy az Apple mostanában elhelyezi a termékeit. Eddig, ahogy már mi is beszámoltunk róla, a zenészek kapták a drága Edition órákat és a hivatalos szállítási határidő (április 24.) előtt hordják is. Most pedig a divatvilág egy meghatározó figurájának világít a csuklóján… Az utóbbi bizony komoly belépő lehet a terméknek bizonyos divat-körökbe. 

Forrás: MacRumors


Kommentek megjelenítése