A Star Wars rajongók is a Watch célpontjában

Tech Hírek   |   2015.04.17 - 09:34   |   Írta: Pausch Rita   |   926

Anaheimben, Kaliforniában éppen egyfajta Star Wars örömünnep zajlik, a négynapos Star Wars Celebration esemény. Itt fogják bemutatni a Star Wars új részének, Az ébredő erő című filmnek az ajánlóvideóját, valamint a Star Wars: Battlefront gameplay videóját is.  Az új Star Wars film rendezője J.J. Abrams  szintén felbukkant a rendezvényen.

abrams1

Az utóbbi nem különösebben meglepő, az viszont már inkább, hogy a rendezőnek, miközben megcsillogtatta jószívűségét azzal, hogy az esemény helyszínére gyűlt rajongóknak pizzát osztogatott, a csuklóján ott csillogott egy Apple Watch.

Lassan akár Apple Watch megfigyelőközpontot is lehet alapítani, hiszen szinten naponta kerülnek fel új fotók a netre celebekről, akik már hordják az Apple új termékét.

Abrams csuklóján egy, a tegnap bemutatott Lagerfeld okosórához képest kevésbé trendi, sokkal hétköznapibb acél Apple Watch figyelt sötétkék vagy fekete pánttal. Egyelőre az Apple oldalak véleménye jelentősen eltér a szíjról és azt találgatják, hogy a rendező egyedileg készült darabot kapott, vagy csak egy sima bárki számára elérhetőt. Az azonban biztos, hogy a rendező örül neki. Még tavaly szeptemberben az Apple Watch első bejelentése után, Abrams kitett egy képet a Twitterére, amire azt írta: „Miért érzem hirtelen, elemi szükségét egy órának? A francba, Apple!”

abrams2b

Nos, úgy tűnik megkapta. Azt meg ki lehet találni, hogy a pizza osztogatás után különösen szimpatikussá vált rendezőt hányan utánozzák majd és vesznek Apple okos órát…

http://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs&feature=youtu.be

További hírességek, akik elsőként viselik az Apple Watch-ot:
Vannak, akik nem várnak az Apple Watch-ra. Lehet irigyekedni!
Lagerfeld exkluzív Watch-ot kapott az Apple-től

Forrás: MacRumors, CultofMac


Kommentek megjelenítése