Ilyen lehetne az Apple „Titan” autója

Tech Hírek   |   2015.02.17 - 11:21   |   Írta: Máté Gergő   |   1236
17. feb Ilyen lehetne az Apple „Titan” autója

Az okos eszközök királya, az Apple ezúttal egy jóval nagyobb termékre összpontosítana.

A múlt héten megjelent pletykákat végül a Wall Street Journal is alátámasztotta Február 13-án: a cupertinoi vállalat dolgozóinak százai munkálkodnak egy Apple elektronikus autó projekten, melynek kódneve „Titan”.

Látnunk kell, hogy az Apple piacpolitikájára nem jellemző a kapkodás. Általában temérdek pénzt beleölnek a tökéletesítésbe és a termékek tökéletesítésébe. A vállalat rendelkezik olyan tervező sztárral, aki már készített automobil koncepciót. Marc Newson a tavaly évben csatlakozott az Apple-höz.

021c concept 11 hr

A Newson által tervezett Ford 021C koncepciót elsőként az 1999-es Tokiói Motor Show-n mutatták be. A Pantone narancsszínről elnevezett terv inkább a stílus miatt volt érdekes, nem pedig a gyártás szempontjából. Az autó érdekességei a belül fordítható ülések és a sajátos LED világítás. A London Design Museum is bemutatta a terveket, Marc Newson munkáját úgy jellemezték, hogy nem csak szakít a megszokott tipológiákkal, de alaposan megvizsgálva rájöhetünk, hogy milyen lenne a tökéletes verzió.

Forrás: time.com

Kapcsolódó cikkek: Ezt szeretnénk egy Apple autóba

Saját fejlesztésű autón ügyködik az Apple!

 


Kommentek megjelenítése