Egy kínai cég hamis Apple Watch-ot árul a CES-en

Tech Hírek   |   2015.01.09 - 06:14   |   Írta: B Ádam   |   3182
09. jan Egy kínai cég hamis Apple Watch-ot árul a CES-en

Az Almás pletykák mostanában arról szólnak, hogy az Apple márciusban kezdi meg az Apple Watch forgalmazását, de most úgy látszik valaki megelőzte őket.

A Mashable szerint egy kínai cég a Hyperdon, nekiállt értékesíteni az Apple (kamu) okosóráját az idei CES-en. A Mashable 27 dolláros szuper akciós áron tudta megvásárolni az órát a kiállításon. Az órában egyébként lépésszámláló, stopper, riasztó, és elvesztését megakadályozó funkció is van. Ez egyébként akkor jelez, ha megszakad a Bluetooth kapcsolat az órával.

A kamu Apple Watch csak Jailbreakelt iPhone-al kommunikál, és a kezelő felület kinézete is igen gyenge minőségű. A töltés USB kábelen keresztül történik, és a gyártó állítása szerint akár 180 órát is képes egy feltöltéssel üzemelni. A Hypedron jelenleg Kínában és az USA-ban kezdte el az óra értékesítését.

Sajnos az Apple folyamatosan szenvedd a hamis Apple termékekkel és üzletekkel Kínában. Úgy látszik szinte tehetetlenek ebben az ügyben, bár tavaly sikerült néhány kamu kínai Apple Store bezáratása és a hamis iPhone gyűrűk betiltása. Egyébként erről nekem az a véleményem, hogy rutinosabb Apple felhasználó meg sem nézi ezeket a nagyon gyenge minőségű hamis Apple termékeket.


Kommentek megjelenítése