Világrekord született egy iPhone 6 Plus-on

Tech Hírek   |   2014.11.21 - 13:14   |   Írta: Pausch Rita   |   1090

Mi kell ahhoz, hogy valaki megdöntse az üzenetírás rekordját? A tetemes mennyiségű üzenetírással töltött időn kívül még jól jön egy jó nagy kijelző is. Mielőtt bárki félreértené, itt nem arról van szó, hogy ki tud több üzenetet küldeni adott időegység alatt, hanem, hogy egy adott szöveget milyen gyorsasággal írnak le. A brazil tinédzser, Marcel Fernandes Filho, Fleksy billentyűzetet használt az akcióhoz. Azért, mert szerinte ez a leggyorsabb mind közül.

rekord

A brazil tini ujjai villámgyorsan pattognak az érintőképernyőn és most már kétszeresen is bajnok. Az első akciója még májusban került be a Guiness Rekordok közé, de akkor még egy Samsung Galaxy S4-et püfölt kitartóan a srác. Azóta rengetegen próbálkoztak azzal, hogy megdöntik a rekordját, de a srác titka a Fleksy-ban rejlik, ami egy eszméletlenül gyors reagálású billentyű app és az például nem volt elérhető iOS-re.

Azóta viszont úgy alakult, hogy az alkalmazás már elérhető az Apple eszközökre is, ezért Filho beijedt, hogy valaki elhódítja a címét az Apple rajongói táborból, így nekiállt gyakorolni egy szép, méretes kijelzővel büszkélkedő iPhone 6 Plus-on. Majd nemrég újra ringbe szállt… Saját maga ellen.

Újfent nyert és bár egy új készüléken, de ugyanazzal a billentyű applikációval megdöntötte a saját maga által felállított rekordot.

A piranhákról szóló 25 szóból és összesen 160 karakterből álló szép, hosszú mondatban latin nevek is szerepelnek, a fiatalember mégis le tudta írni első rekordjánál 18.19 másodperc alatt, majd az újabb rekorddöntő próbálkozásnál már 17 másodperc alatt. Filho egyébként azt mondta, nem tudja miért volt gyorsabb az iPhone-on. A kijelző méretére tippelt, illetve a kijelző érzékenységét is szóba hozta.

Ezek szerint mégiscsak jól használható a nagyobbik iPhone is…

Az alkalmazást letöltheted az AppStore-ból , akinek nincs meg itt az alkalom kötelező darab.

http://youtu.be/VwxYjgpGrQY


Kommentek megjelenítése