Plunder Pirates ingyenes iOS játék bemutató!

Tech Hírek   |   2014.10.31 - 10:55   |   Írta: H.A   |   1673

Íme egy újabb játék, kivételesen nem zombis bemutatója. A Plunder Pirates egy kalózos játék, ami szinte teljesen függővé tett pár nap alatt. Én már több, mint egy hónapja játszom a játékkal és totál rákattantam. Mindennap belépek a játékba megnézem, hogy áll a szigetem és begyűjtöm az italokat és az aranyakat. Mint az előbb említettem a játékban két fizetési eszköz van az egyik az arany a másik meg egy zöld piára hasonlító valami. Egyébként a gameban vannak gyémántok is, amikkel feltudjuk gyorsítani egy fejlesztés folyamatát, de ezeknek a gyémántoknak a beszerzése vagy rendezése is pénzzel történik.  A másik hajó legyőzésével a tengeren, ami a tenger kutatása közben történik, kaphatunk gyémántot, aranyat, és zöld löttyöt.

A játék elején érdemes bekapcsolni az értesítőket, hisz, amint visszaért a hajónk a kikötőnkbe vagy, megtámadtak minket, esetleg egy adott fejlesztés befejeződött a rendszer értesítést küld nekünk. Néhány karakter csak, akkor lesz feloldható, ha bizonyos dolgokat teljesítünk a játékban és persze ugyanez vonatkozik a fejlesztésekre is.

Például, ha felakarjuk erősíteni a barikádjainkat, akkor a fejlesztés rányomásánál ki írja, hogy mennyi idő és, mi kell még hozzá. Persze szigetünket megvédhetjük a nem kívánt betolakodóktól, itt arra gondolok, hogy lerakhatunk többféle védő eszközt, például: mórtár ágyút, sima ágyút, lövésztornyokat és lövészbunkereket, de van altatós mórtár, ami altató lövedékeket lő ki és a kalózok pár másodpercig nem tudnak mozdulni. Szigetek felkutatásával és hajók legyőzésével kaphatunk felfedező és csata pontokat, melyek fontosak lesznek, majd a játékban, mert van, hogy egy adott helységhez nem csak, adott arany összeg kell, hanem 200 csata pont is.

Íme egy videó a játék hivatalos trailer-éről:

http://youtu.be/rEO9lLHTH4Q

A játékban csatlakozhatunk különféle klánokhoz vagy, akár mi is létrehozhatunk egyet, melybe a mi engedéjjünkel tudnak belépni mások vagy  be lehet állítani, hogy szabadon ki-be tudjanak lépni játékosok. A klánokon belül megnézhetjük társaink utolsó csatáját, hogy aratott győzelmet vagy éppen, hogy pusztították el kalózait egy idegen szigeten. A klánon belül van üzenőfal, melyel egymásnak tudunk üzengetni, de azt is jelzi, ha valaki ki vagy belépett a klánba, netalán kirúgták onnan. 

A játék innen tölthető teljesen ingyenesen:

itunes.apple.com


Kommentek megjelenítése