Még mindig csak pletykák vannak az új iPadekről

Tech Hírek   |   2014.10.06 - 22:01   |   Írta: H.A   |   728

ipad air touch id mockup 2

Mégis csak tud titkot tartani az Apple? Az idei események előtt jóval hamarabb kikerültek már részletes fotók és információk az új eszközökről (az Apple Watch-ot kivéve) viszont az iPad bemutatásáig elvileg már csak 10 nap van, mégis csak pletykákra hagyatkozhatunk.

A The Michael Report állítólag szerzett néhány fotót, de ezek forrása elég bizonytalan, viszont összeszedték nekünk az eddig kikerült híreket.

Ami szinte garantált, hogy az új iPad vékonyabb és könnyebb lesz, egy új tömörített kijelzőnek köszönhetően, amiről már áprilisban is beszéltek. Ezenkívül a memóriát és a processzort is növelik, egy 8 megapixeles kamerával egyetemben, és a Touch ID is nagy valószínűséggel belekerül.

Az Apple Pay-ről is esett szó, vagyis kaphat NFC chipet, viszont elég furcsa lehet egy iPadet elővenni hogy fizessünk vele, szóval lehet az Apple inkább kihagyja ezt a lehetőséget.

ipadair2dummymute

Érdekesebb újítás hogy eltűnhet a némítógomb oldalról, hogy még vékonyabb formába tudják zsúfolni, de ezt lehet csak az alapján feltételezik, hogy a képen látható ház még nincs kifúrva rendesen. A TMR szerint ez egy új mikrofont jelöl, viszont hasonló előfúrásokat már láthattunk félkész modelleken, például a Sim tartó környékén.

Külsőre a hangerőgombok, a hangszórórács és a kamera elhelyezése is változik, valószínűleg jobban közelít majd a jelenlegi iPhone formájához. Külön az iPad Miniről viszont nincs semmi információ még, remélhetőleg látunk valami meglepetést.


Kommentek megjelenítése