iPhone 6 tokok csajoknak!

Tech Hírek   |   2014.10.06 - 21:14   |   Írta: Pausch Rita   |   6457

Az elsők között vagy, aki már használja az iPhone 6 készüléket? Szeretnéd védeni ezt a közel sem olcsó darabot, de nem találsz igazán szép, stílusos vagy legalábbis praktikus tokot hozzá? Adunk néhány ötletet, hátha találsz kedvedre valót köztük!

Úgy tűnik, hogy mostanra a gyártók már sok tapasztalattal gazdagodtak a tokokkal kapcsolatban. Mostanra a nagyobb gyártók már szép és praktikus kiegészítőkkel álltak elő a piaci igényekhez és a mostani divattrendekhez igazodva. Különösen igaz ez a színekre, hiszen valószínűleg gondolva az iPhone 6 nők között is igen népszerű arany változatára előszeretettel fordultak a türkiz, a zöld és az arany színek felé.

Case Mate - Brilliance Case

Aki szereti a csillogást, annak ez a tok a tökéletes választás. Különösen jól mutat az arany iPhone 6-on!

i6 tok1


Osaki – O!coat Macaron

Az Osaki tokok eléggé közkedveltek hazánkban is. Az iPhone 6-hoz készített kiegészítők közül igazán csajos darabok az isteni kis macaron sütiket idéző, hat szuper színben is elérhető bársonyos tapintású szilikon tokok. Egyszerűek ugyan, de elől, hátul védik a készüléket a sérülésektől és jól is néznek ki.

i6 tok2a

CandyShell Inked Iphone 6 Case

A Speck mindig dizájnos tokokkal szokott előállni, most pedig igazán jól sikerült az új CandyShell kollekció. Személyes kedvenceim lettek ezek az absztarkkt virágmintás és obre színezésű darabok.  

i6 tok3

Az Incipionak két típusát is bemutatjuk nektek!

Incipio Watson

Sherlock Holmes hű társa nem csak a telefont rejti el és óvja meg, de még a hitelkártyáknak, vagy személyinek is akad hely a három belső rekeszben, persze csak, ha épp használjuk a könnyedén leszedhető fedőlapot. Mindezek mellé akár kitámaszthatjuk a tokkal a készüléket, ha az immár nagyobb kijelzőn moziznánk valahol unalmas perceinkben. A fekete és szürke színek mellett még két eltérő rózsaszín árnyalatban is kapható.  

i6 tok4a

Incipio Stowaway

Szintén az Incipiotól, szintén hitelkártya tárolásra is alkalmas tok. Ám ezúttal kicsit másként, mint a másik modell esetében. Azt ígérik, hogy kellemes érzés érinteni is a felületet és három plasztikkártyát is elrejthetünk a kis ajtó mögött.

i6 tok4b

Griffin Identity Performance

A Griffin is régi motorosnak számít az iPhone kiegészítők terén. Ez a virágos tok igazán jól sikerült és ráadásul spéci anyagból van. Ha ebben leejti valaki a készülékét, tökéletesen megóvja az ütéselnyelő guminak köszönhetően.

i6 tok5 

CM4 - Q Card Case for iPhone 6

Ez a tok megvalósítja, amit a többiek külön-külön. Egyben polikarbonát és bőr is, sportosan elegáns, hitelkártyát tárol és közben védi a készüléket a sérülésektől. A türkiz és az arany színű kifejezetten csajos és úgy tűnik jól áll benne az arany Amex!

i6 tok6

A Spiegennél is két említést érdemlő modell van.

Spiegen iPhone 6 Thin Fit Case

A remek vékony tok, ami nem csúszik, de mégis finom érintést biztosít, ráadásul menta fagyit idéző színe is trendi. Akik jobb szeretik a diszkrétebb védelmet, azoknak sem kell elkeseredni, ugyanis teljesen átlátszó változatot is biztosítanak belőle.

i6 tok7

Spiegen iPhone 6 Wallet Case

Egy újabb behajtós tok, ami leginkább egy elegáns tárcára emlékeztet. Az előbbi típusnál említett menta színű tok mellé, még a málnafagyi és a kókusz is felsorakozott. Minimális vastagság és súly jellemzi az igazi lányoknak, nőknek való darabot.  

i6 tok7b

Sonix Case

A Sonix többféle színben és mintával árulja polikarbonát tokjait. Most a legtöbb színt azzal is megfejelték, hogy sejtelmesen hagyják kivillanni a minta alól az iPhone 6-ot az áttetsző részeken. A képen látható fukszia csíkos darab engem kifejezetten a körömlakkokra emlékeztet. A gyártó egyébként szívesen készített különféle állatmintás tokokat is azoknak, akik vonzódnak a vadabb dolgokhoz.

i6 tok8

 


Kommentek megjelenítése