Watch a párizsi divathéten

Tech Hírek   |   2014.10.02 - 10:23   |   Írta: Pausch Rita   |   984

Úgy tűnik, a Watch körüli felhajtás még várhatóan nagyobb lesz, mint az iPhone 6 körül. Bár csak februári megjelenésről szólnak a hírek, az Apple nem akarja a véletlenre bízni a Watch sikerét, ezért jelentős marketingtevékenységbe kezdtek. Ezt pedig, mint tudjuk, nem csinálják rosszul. Jól látható a szándékuk, hogy igyekeznek megnyerni maguknak a neves divatszerkesztőket, valamint azokat a személyeket, akik képesek nekik megfelelő hírverést csinálni.

watch paris2

A tegnapelőtti cikkünkben olvashattátok, hogy a Colette luxusáruház kirakatában megjelent Watch-ok körül nagy a fejbolydulás. Ez az áruház szolgált ugyanis helyszínéül annak, hogy az Apple a párizsi divathéten is bemutathassa valamilyen módon az „órát”. A Chanel bemutató előtt, egy kis reggeli kíváncsiskodásra került sor a Colette-ben. Valószínűleg előrevetíti az újabb hosszú sorokat az értékesítés megkezdésére, hiszen a helyszínen is nagy tömeg gyűlt a meghívottaktól függetlenül.

watch paris1

Állítólag a Colette-ben reggel, nem kisebb személyiségek csuklójára húzatták fel a Watch-ot, mint Anna Wintour és Karl Lagerfeld. Az előbbi véleménye nem ismeretes, bár a Vogue.com-on megjelent egy kis szösszenet tegnap, ami „kis csodának” nevezi a készüléket. A szerző valószínűleg valami igazán nagyot akart alkotni azzal, hogy a cikkben egy XIV. századi feltaláló szerinte óriási jelentőségű munkájához hasonlítja a Watch-ot, ám az óratörténet szempontjából az illető közel sem volt oly mértékben meghatározó, mint amilyen nagy jelentőségűnek a Watch-ot az Apple szánja.
Karl Lagerfeld viszont le sem vette a saját óráját, csak úgy felpróbálta a másik, szabad csuklójára a Watch-ot, amivel viszont egyesek szerint egy új divathullámot indíthat el. Ha valaki nem szívesen válna meg a Rolexétől, az majd hord mindkét csuklóján egy-egy órát.
Bár itt nem bírom ki, hogy meg ne jegyezzem, nagyon érdekesen mutat a fenti „csoportképen”a hibátlan öltözékű Wintour és az ikonikus megjelenésű Lagerfeld mellett a gyűrött ruházatú, nem túl sikkes Sir Ivy és az abszolút alulöltözött, fogjuk rá normcore-t viselő, Marc Newson.

A nap nem csak az Apple okos órával kezdődött, de később azzal is zárult, ugyanis egy 250 fős „intim” vacsorán Azzedine Alaïa-nál még egyszer bemutatták őket. Ezúttal Mick Jagger, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whitley és Lenny Kravitz próbálgattak, és jópofiztak Jony-val és Marc-kal.

watch paris4  

Egyébként, ha lehet hinni a pletykáknak a legnagyobb érdeklődést mindenképpen az Alma fanok mutatják a Watch iránt, ami abból is látszik, hogy a sorban álló kíváncsiskodók nagy része férfi volt. Én személy szerint tartom a véleményem arról, amit már korábban is írtam a kütyüről, de majd jövőre megnézzük élőben is, hátha megkövetem magam.

watch paris3

 


Kommentek megjelenítése