Egy korábbi Apple igazgató öt új telefont adott ki Ázsiában

Tech Hírek   |   2014.10.01 - 21:53   |   Írta: H.A   |   1079

jobs sculley

John Sculley, a korai Apple vezérigazgatók egyike, most Ázsiában tevékenykedik, és épp bemutatott egy új, alsó kategóriás okostelefon termékvonalat - habár ő is úgy érzi hogy Steve Jobs nem lenne elragadtatva tőlük.

“Steve, ahogy Steve szokta, azt mondaná hogy sokkal többre is képes lennék” nyilatkozta a Gulf Business-nek.

A telefonok különböző állat nevekkel azonosítva, az Indiai Obi Mobile kínálatában lesznek elérhetőek. Ez több készüléket is magába foglal, úgy mint az Octopus S520, Falcon S451, Hornbill S551, Wolverine S501 és az Obi F240. 

Habár Sculley azt mondja Jobs az iPhone-hoz ragaszkodott volna, úgy érzi a munkáját az Apple inspirálta, mivel pontosan azt célozza meg amit az Apple nem.

“Arra gondoltunk hogy hogyan tudnánk átemelni az Apple felső kategóriás profizmusát egy olyan piacra ami nem érdeklődik iránta?” - “Ez egy teljesen más árkategória, viszont így is nagyon sok fiatal van aki nem engedheti meg magának a drágább okostelefonok vásárlását.”

91201442604PM 635 obi s501 wolverine

A termékcsaládban az Octopus S520 áll a csúcson, öt colos kijelzővel, 1.7GHz-es kétmagos processzorral, 1GB RAM-al és 8GB belső tárhellyel. Ezt egy 8 megapixeles kamera egészíti ki és a Dual Sim opció ami Ázsiában igen közkedvelt.

A legolcsóbb darab az Obi Falcon S541, ami szinte a processzort kivéve megegyezik az Octopussal, és még így is egy 1.3GHz-es kétmagos egységet kapott, habár a pontos árakról nincs információnk.

Az eszközök először az Emirátusokban lesznek kiadva, és később a többi Obi szolgáltatós országba is érkeznek az év folyamán.


Kommentek megjelenítése