Almás pletyka: Keskenyebb, gyorsabb Touch ID-s iPad Air 2 jön

Tech Hírek   |   2014.09.03 - 19:01   |   Írta: Máté Gergő   |   612

A Digitimes pletykái szerint (melyeket ismét a „gyártás közeli forrásra” alapoznak) az új iPad Air 2 kijelzője nem sokat változik sem méretében, sem pedig felbontásában. Más területen viszont jelentős fejlődésre számíthatunk. A processzor sebességét megnövelik, az új iPad felépítése keskenyebb lesz, ráadásul megkapja az iPhone 5S-ből ismert Tocuh ID technológiát.

iPad-6-Air-2-Dummy-03

Némileg ellentmond a korábbi pletykáknak ez a kijelentés. Eddig vékonyabb iPad-ről nem érkeztek beszámolók, de tükröződés elleni rétegről annál inkább és a Touch ID szenzort is beígérték.

Ugyanígy számítottunk az A8-as processzorra és több memóriára. Az Apple idén ősszel szeretné az iPad Air 2-t bemutatni nagyjából a következő generációs Retina kijelzős iPad mini-vel egy időben. A híresztelések szerint egy 12.9 hüvelykes iPad is érkezne 2015-ben.

Természetesen a közzétett információk nem teljesen biztosak, ezért érdemes fenntartással kezelni őket. Vajon Karácsonyig a boltok polcaira kerül az iPad Air 2 és a Retina kijelzős iPad mini?

Forrás: mactrast.com


Kommentek megjelenítése