Akciós játékajánló: Worms 3 iOS-re

Tech Hírek   |   2014.09.03 - 11:57   |   Írta: H.A   |   792

Worms-3

Gondolom sokan vannak akiknek nem kell bemutatnom a Worms sorozatot, de aki mégsem ismerné, annak feltétlenül ki kell próbálnia. Az első része 95-ben jelent meg, és azóta szinte minden évben jelent meg új változata különböző platformokra. Ezek közül az egyik legújabb a Worms 3, ami eleve csak Androidra, iOS-re és OS X-re jelent meg. Érdekes módon már a legelső része a sorozatnak is tökéletesen játszható lenne mobilon, főleg az egyszerű irányítás miatt és a körökre osztott játékmenetnek köszönhetően. 

Lényegében a játék célja hogy a saját kukac csapatunkkal az ellenséges csapatot elpusztítsuk, amihez egy bazi nagy arzenál áll rendelkezésre, köztük néhány egészen kreatív fegyverrel, mint például a klasszikus szent kézigránát és a robbanó bárányok, és a többi.

A worms igazán a többjátékos módban domborít, főleg ha a haverokkal játszunk, főleg hogy akár négy csapattal is lehet egy eszközön.

Amint megláttam ma reggel hogy csak 1 dollárba kerül, rögtön le is töltöttem, szóval érdemes igyekezni mert az alap ára 5 dollár és bármikor visszaemelhetik.

iTunes link

http://youtu.be/Z_0ErwcdG9E


Kommentek megjelenítése