Videón egy összerakott iPhone 6

Tech Hírek   |   2014.08.31 - 00:16   |   Írta: H.A   |   551

iphone 6 5s booting

A Feld & Volk egy luxus iPhone módosításokkal foglalkozó csapat, tegnap kirakott a netre egy videót amin állítólag egy 4,7 colos iPhone 6 látszik amit ők raktak össze a kiszivárgott darabokból.

A készülék alkatrészeit eredetileg azért vásárolták hogy felkészülhessenek az új modell módosításaira, viszont a jelek szerint minden lényeges belső összetevőt megszereztek, mert a videón be is kapcsol a készülék (igaz csak recovery módban).

http://youtu.be/QRzhd_fOY-s

Az eddigi pletykákkal abszolút egybevág az ő modelljük is, már szinte biztosak lehetünk benne hogy így fog kinézni a végleges változat is.

Ami viszont érdekes újdonság az eddigi hírekkel szemben, hogy ha a készülék tényleg valódi, akkor a képek alapján 1334 x 750 pixeles felbontásra számíthatunk.

iphone 6 1334 750-800x490

Ezt a recovery módot jelző képernyő levágásából lehet kikövetkeztetni: a rendszer valószínűleg a jelenlegi iOS ami még nem tartalmazza a megnövelt képeket, ezért az középre igazodik és alul-felül a kimaradt terület a jelenlegi felbontáshoz vett különbség.

Ez szinte ugyanaz a megoldás mint ami az iPhone 4S és az 5 között volt, viszont itt várhatóan a képernyő szélessége is változni fog.

Az 5,5 colos változatról nem kerültek ki ilyen képek, ami megerősíti a legfrissebb híreket arról hogy csak az év végén lesz bemutatva. Annak a kijelzője viszont nagy valószínűséggel növelni fog a kijelző sűrűségén is.

Kapcsolódó cikkek: Leselkedés az Apple esemény színhelyén

Szétküldte az Apple a meghívókat: Bár csak többet tudnánk mondani

 iPhone 6 képek: először együtt az elő és hátlapi pane


Kommentek megjelenítése