Mennyire lesz széles az Apple termékpalettája?

Tech Hírek   |   2014.08.30 - 16:02   |   Írta: Máté Gergő   |   533

Májusban Eddy Cue az Apple alelnöke széleskörű termékmegjelenést ígért a közeljövőben. Véleménye szerint az elmúlt 25 év legjobb kínálatát fogják nyújtani.

massivelineup

„Amit 2015 előtt tudunk nyújtani: két új iPhone, egy 4.7 hüvelykes és egy 5.5 hüvelykes, egy viselhető eszköz, valószínűleg az iWatch, egy frissített iPad Air és iPad Mini, egy óriási 12.9 hüvelykes kijelzőjű iPad, egy új MacBook (feltehetőleg a 12 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Air) valamint egy újratervezett Apple TV”.

A jelenlegi legnagyobb iPhone a mindössze 4 hüvelykes kijelzővel rendelkező 5S, így a kisebb méretű 4.7 hüvelykes iPhone 6 is nagy ugrásnak számít. Az 5.5 hüvelykes változat alig lesz kisebb a Galaxy S5-nél és az LG G3-nál. Sok potenciális vásárló hatalmasnak találja az 5.5 hüvelykes készüléket, főként az apró kezű hölgyek, ezért a 4.7 hüvelykes iPhone 6 számukra megfelelő opciót nyújthat.

Szombaton megtudtuk, hogy az Apple Szeptember 9-én néhány viselhető eszközt is bemutat. Vajon a régóta várt iWatch-ról van szó vagy egy eddig ismeretlen készülékről? Egyelőre nem tudjuk.

Az iPhone 5S-nél megismert Touch ID szenzor pedig az új, ősszel megjelenő iPad és iPad Mini készülékekbe is belekerül. Ezek az eszközök új kijelzőt kapnak.

Végül az Apple TV újítás csak lehetőségként jelenik meg, mivel az ehhez szükséges Time Warner Cable céget a Comcast felvásárolta.

Forrás: apppicker.com


Kommentek megjelenítése