Lehet hogy csak a kisebb iPhone 6 lesz szeptemberben bemutatva

Tech Hírek   |   2014.08.29 - 21:13   |   Írta: H.A   |   677

iPhone-6-retail-box-Martin-Hajek-004

A szeptember kilencedikei eseménnyel kapcsolatban csak két dolog biztos: be fognak mutatni új iPhone-t, és valami nagy meglepetésre is számíthatunk. Habár az elmúlt hetekben folyamatosan az a hír járja hogy egy 4,7 és egy 5,5 colos iPhone is meg fog jelenni, a legfrissebb pletykák szerint lehet hogy szeptemberben csak a kisebb változat lesz bemutatva (és talán a várva várt iWatch is).

Az egyik ilyen hír a GforGames forrásából származik, akik a Kínaiktól kapták hogy csak a 4,7 colos iPhone 6 és az 5S kedvezőbb árú változata lesz bemutatva. Az 5,5 colos szerintük csak az év vége felé kerül egyáltalán szóba.

A Bloomberg ezzel szemben állítja hogy mindkét új iPhone modell szóba kerül kilencedikén, és az iWatch is be lesz mutatva.  

A MovilZona is közölt néhány érdekes információt, amit állítólag a spanyol Telefonica szolgáltatótól tudnak, miszerint mindkét nagyobb modell baromi drága lesz. Egész pontosan 750 és 950 eurót írtak, habár a tárhely méretét nem említették, ez az ottani viszonylatban a jelenlegi 64 gigás árának is simán a kétszerese lehet.

Az Apple idén nagyon kitett magáért a titoktartás tekintetében. Határozottan örülök hogy az iWatchról nincs kézzelfogható hír, és így biztosan lesz meglepetés a bemutatón.


Kommentek megjelenítése