Leselkedés az Apple esemény színhelyén

Tech Hírek   |   2014.08.29 - 07:51   |   Írta: Pausch Rita   |   799

Tegnap az Apple kiküldte a meghívókat a szeptember 9-i eseményre, ahogy azt már jelentettük is Nektek. Egy dátum, egy időpont és a rejtélyes üzenet: "Bárcsak többet mondhatnánk"… Egészen bizonyos, hogy fognak is többet mondani, másfél hét múlva.

flint1

Addig viszont a várakozás pillanataiban, köszönhetően a külföldi híroldalaknak egy kicsit leselkedhetünk az esemény helyszínén. A szokásostól eltérően ezúttal a Flint Centerben kerül sor a várva várt keynote-ra, Cupertinoban az Apple főhadiszállásához közel. Ezt a helyszínt utoljára Steve Jobs használta, amikor 30 éve bemutatta az eredeti Macintosht. Ez pedig azért „gyanús”, mert Eddy Cue nemrég azt mondta, hogy 25 éve a legjobb termékek, amik most érkeznek és Tim Cook is igazán „jó cuccokat” ígért, amikor az érkező újdonságokról kérdezték. Persze a puding próbája az evés, hiszen melyik gyártó az, aki azt mondja, hogy „Gyerekek, ha tudnátok milyen vacakot fogunk most piacra dobni! Már előre ég a képünk miatta!”. Szóval hátrébb az agarakkal és a találgatásokkal!

flint2

Az viszont tuti, hogy az Apple valami építményt is felhúzott az esemény helyszínén és igazán nagy a sürgés-forgás a helyszínen kíváncsiskodók szerint. Ugyanakkor a biztonságiak is nagy erőkkel tartják távol a türelmetlen nézelődőket és áthatolhatatlan rést képeznek. Ne feledjétek: szeptember 9.!

flint3

Kép forrása: Macrumors, TheCultofMac


Kommentek megjelenítése