Készíts GIF-eket pillanatok alatt a CloudApp-al

Tech Hírek   |   2014.08.28 - 21:52   |   Írta: H.A   |   661

Screen-2-640x400

A CloudApp, ahogy magukat nevezik egy “vágólap a felhőben”, tegnap egy elég nagy frissítést kapott.

Aki nem ismerné, annak röviden: a CloudApp egy OS X menüsáv alkalmazás, amivel szinte bármit lementhetünk ami a vágólapra kerül a másolásnál, és ezt meg is oszthatjuk a számítógépeink között, vagy akár nyilvános linkeken keresztül az ismerőseinkkel.

A legujabb 3.0-ás változat segítségével könnyedén készíthetünk mozgó képernyőfotókat GIF formátumban, a Cloud Motion nevű technológiával. Ezen felül a fizetős szolgáltatásuk árait is átdolgozták, és ezentúl akár csapatban is használhatjuk a programot.

Az új “CloudApp for Teams” megoldással most már több felhasználó is használhat egy fiókot egy cégen belül, egyéni URL rövidítésekkel és személyre szabható weboldallal a linkek megnyitásakor.  A programot ezentúl Google Apps integrációval is használhatjuk, és ezt használva akár két lépcsős azonosítással is erősíthetjük a biztonságot.

A feltölthető fájlméretet is megnövelték a fizetős szolgáltatásokban. Az alap program ingyenes, viszont a további tárhelyért három csomagból választhatunk, erről bővebben az oldalukon 

http://vimeo.com/104545948


Kommentek megjelenítése