Szereti az Apple az új Beats reklámot

Tech Hírek   |   2014.06.12 - 20:28   |   Írta: H.A   |   679

beatsaudiocommercial

Persze elég logikátlan lépés lenne ha nem így éreznének, de a lényeg az hogy twitteren Tim Cook és Eddy Cue is reklámozta az új Beats reklámot.
Most hogy túl vagyunk a felvásárláson, várhatunk rá hogy mikor történik valami közös nagy dobás, addig pedig a reklámokban marad a kedvenc telefon az iPhone, szóval ennyiből látszik csak a jelenlegi helyzet.

Amit biztosan látni még, hogy ezt a reklámot nem az Apple készítette. Nem vagyok sport fanatikus, engem nem nyűgöznek le ezek a jelenetek, de objektív szemmel is lehet érezni hogy kicsit semmilyenre sikeredett. A minőséggel nincs gond, átjön a zene életérzése, a feszültség és jó a képi világ is, de gyakorlatilag négy percen keresztül csak a fejhallgatókat látni és muszáj voltam beletekerni már első nézésre is, aki pedig a szembekerül vele többször, biztos rohadtul unni fogja.
Valahogy mégis beleillik az Apple arculatába ez is, és az a réteg aki bele tudja élni magát egy ilyen élethelyzetbe annak jól fog esni végignézni, a lényeg hogy ebben az irányban tudják tartani a piacot.

http://youtu.be/v_i3Lcjli84


Kommentek megjelenítése