Tévhitek a Galaxy S5-ről

Tech Hírek   |   2014.02.26 - 16:25   |   Írta: Máté Gergő   |   724

A Motley Fool olyan cikket tett közzé, amiben azt jósolják, hogy a Galaxy S5 megváltoztatja majd az iPhone-ok jövőjét. A cikk megdöbbentő és nevetséges részekben bővelkedik:

iphone5svsgalaxys5

„Az iPhone 5s elsápadhat és elszégyellheti magát hardveres szempontból.”

„A Galaxy S5 egy Qualcomm Snapdragon 800-as processzorral érkezik, továbbá 3 GB RAM-ot és 2560x1440-es méretű kijelzőt fog kapni.”

Ez igen csak túlzó a jelenleg ismert specifikáció szerint, melyben 2 GB RAM és 1920x1080-as felbontás szerepel. Ráadásul egyelőre úgy tudjuk ujjlenyomat olvasóval sem rendelkezik majd (ellenben a majd egyéves iPhone 5S ezt is elmondhatja magáról).

„Szinte bizonyos, hogy az új S5 több funkciót és izgalmasabb dizájnt mondhat majd magáénak, mint az iPhone 5s.”

Kissé erőltetett kijelentésnek tűnik, meglátjuk mennyi lesz igaz ebből.

„A nem sokára debütáló Samsung Galaxy S5 a legjobb csúcskategóriás Android készülékké válhat. Az Apple ezúttal biztosan elveszíti az első helyét, de ha az Apple elég okos hozzá, még időben bemutathat egy új iPhone-t, mielőtt késő lenne” – írja a Motley Fool.

Nem valószínű, hogy a cupertinoi cég a Samsung új terméke miatt hirtelen felhagyna eddigi terveivel és az egész iPhone szériát módosítaná. Az eladási számok remekül alakulnak és ezen az előrejelzések szerint a Galaxy S5 érkezése sem változtat majd sokat.


Kommentek megjelenítése