Három új DLC-vel gyarapszik a The Bureau: XCOM Declassified Mac kiadása

Tech Hírek   |   2014.02.26 - 23:26   |   Írta: H.A   |   547

screen800x500
Megérkezett a The Bureau Mac kiadására is a három új DLC, név szerint a Hangar 6 R&D, a CodeBreakers, és a Light Plasma Pistol.

Az alap játékot a Transgaming adta ki novemberben. A The Bureau egy TPS játék ami 1962ben játszódik a hidegháború csúcsán az államok és  szovjetunió között. A játékos William Carter különleges ügynök és a két szerepében kell hogy megvédje az emberiséget az idegen inváziótól.

Minden letölthető csomag sok új küldetést, fegyvereket és egyéb kiegészítőt tartalmaz .

Hangar 6 R&D

A The Bureau eseményeihez vezető napokban, Nico DaSilvia ügynök egy titkos kutatás sorozatba kezd hogy azonosítson egy félelmetes új vírust. A maximumot kell kihozni a harci képességedből hogy megvédd őket a borzasztó halucinációktól ahogy a kísérletek egyre veszélyessé válnak.

CodeBreakers

Egy szigorúan bizalmas, ellenséges adásokat dekódoló kormányzati létesítmény elnémult. Hogy megfordítsák a háború állását, Carter ügynök csapatának kell kivizsgálnia az esetet, stabilizálni a létesítményt, és feltörni a titokzatos kódot.

Light Plasma Pistol

A földönkívüli fegyver technológiai fejlesztések között egy plazma pisztoly formájában sikereket értek el . Nem olyan böszme mint az elődei, ez már egy kompakt fegyver ami sűrített plazma villámokat lő és mérhetetlenül megnőtt tűzgyorsasággal bír, nagy előnyt nyújtva a játékos számára az emberiség túléléséért vívott harcban.

 The Bureau: XCOM Declassified megvásárolható a Mac Appstoreból 19.99 dollárért. A DLC-k plusz áron érhetőek el a játékon belül.

http://youtu.be/Rx8l2vVWULU 


Kommentek megjelenítése