Nők Lapja Café iPhone-ra

Tech Hírek   |   2014.02.26 - 15:08   |   Írta: H.A   |   682

Screen Shot 2014-02-26 at 16.07.02

Lassanként kis hazánkban is egyre gyakrabban törekednek cégek, újságok arra, hogy termékeiket saját mobil alkalmazásokkal tegyék ismertebbé, vonzóbbá. A nevesebb hírportálok az olvasási élmény javítására használják ugyanezeket, hiszen nő azok száma, akik mobilról olvasnak.

Ezúttal is „női szemmel” keresgélve akadtam rá az egyik legnagyobb női hírportál, a Nők Lapja Café, iPhone alkalmazására. Bár az app nem új keletű, de egészen jó felhasználói élményt nyújt még iPad-en is (bár nem kifejezetten arra találták ki).

A legmegfelelőbb hozzáállás, hogy ne várjunk tőle többet, mint például egy olyan magazintól, ami az orvosi rendelőkben van kirakva. Az alkalmazásoknál, tehát itt is, szűkebb a lehetőségek köre, mint a honlapon, de azért ebben az esetben ezzel sem lehet unatkozni.

A hírek kevésbé kategorizáltan egy folyamban láthatóak a főoldalon. Ezen kívül, találunk galériát rövid képriportokkal különféle témákban. Ahogy a webes felületen is hozzászokhattunk, itt sincs hiány horoszkópból, egész pontosan hét különböző típusból is válogathat az érdeklődő. Külön fület nyert a Cafeblog is, úgyhogy ha valakinek van kedvence írója itt, őt is nyomon követheti.  A többi érdekességet tömören „Több” címszó alá helyezték. Ide került néhány horoszkóp beállítás és két „jósprogram” (Erénykerék, Szerencsesüti) is.  Az ilyen jellegű programokban a webes felület amúgy is bővelkedik, tehát jogos, hogy ide is tettek belőlük egy kis ízelítő. Szintén az oldal népszerű szolgáltatása: a képeslapküldés is helyet kapott.

Az alkalmazás pofonegyszerűen kezelhető, könnyen átlátható és bizonyos tekintetben (horoszkóp) személyre szabható. Amolyan apró figyelmesség gyanánt a jobb felső sarokban elhelyezték a dátumot, a napi névnapot és az időjárást is. 
A dolog pikantériája, hogy pont most írtak egy cikket arról, hogy milyen mobil alkalmazásokat érdemes letölteni a telefonokra. Én mindenképpen javasolnám ezt az app-ot azoknak a hölgyeknek, akik néha pár percre leroskadnak olvasgatni. Kellemes kikapcsolódás, könnyű témákkal, mobilon.

Ingyenesen tölthető az AppStore-ból.

HasznaltAlma.hu

P.R


Kommentek megjelenítése