Az iPad Air 2014 legjobb tablet készüléke a GSMA szerint

Tech Hírek   |   2014.02.26 - 15:01   |   Írta: H.A   |   758

apple ipad air homescreen
Múlt héten tartotta a GSMA 19-ik Global Mobile díjátadóját (http://www.globalmobileawards.com/), megünnepelve a mobilpiacot idén is megörvendeztető innovatív és kreatív megoldásokat. A számtalan díj között - például még országokat is díjaztak, Spanyolország a fenntartható mobilpiaci fejlődés elősegítésért kapott díjat - jutott egy kis elismerés az Apple-nek is. Az iPad Air lett 2014 legjobb tablet készüléke a szervezet szerint.
A GSMA-nél egyszerűen imádták az iPad Airt: "Hihetetlen mérnöki munkának köszönhetően mindössze egy fontos (kb. 453 gramm) súlyával az iPad Air húsz százalékkal vékonyabb és huszonnyolc százalékkal könnyebb, mint a negyedik generációs iPad. Az iPad Air Retina kijelzője pedig minden weboldalt, képet, videót hihetetlen részletességgel és a realisztikussággal jelenít még, a legújabb generációs, energiatakarékos A7-es chipnek köszönhetően az akkumulátor még kisebb lett. Mindemellett sikerült a készenléti időt tíz órára feltornázni."
Nem különben a bírák: "Az iPad Air teljesítményével kategóriájának abszolút éllovasa, mindezt egy elegáns, karcsú külsővel. Továbbá a készülék operációs rendszere, ökoszisztémája vitathatatlan előnyökkel bír, elsősorban az optimalizáltság terén."
Egyébként érdemes a nyertesek listáját (http://www.globalmobileawards.com/) átböngészni, sok érdekességet találhatunk a világ teljes mobilos piacáról.



Kommentek megjelenítése