3550 fontos bébi

Tech Hírek   |   2014.02.17 - 21:37   |   Írta: H.A   |   1918

Hogyan lesz egy 700 fontos iPhone-ból 3550 fontot érő vakító ékszer? A liverpooli Stuart Huges meglovagolta azt az üzleti lehetőséget, hogy a kommunikációs eszközök uniformizáltak és a felső tízezer is kénytelen ugyanolyan készüléket venni, mint egy átlagember. Elég borsos áron megszámított lehetőséget nyújt a híresek és gazdagok számára, hogy egyedivé tehessék készülékeiket, legyen szó iPod-ról, iPhone-ról, Macbook-ról vagy iPadről.

iphone-5-gold

A készülékek exkluzív csillogó és drága nemesfém borítást kapnak (főként aranyat és platinát, esetenként ezüstöt) valamint apró gyémánt díszítéseket.

rose-gold-iphone-5-ambassador1

A címben is említett 3550 font értékű 64 GB-os iPhone 5S típusú készülék (itthon egy használtautó ára) alapdarabnak és egyben a legolcsóbbnak számít a műhelyben. 24 karátos aranybevonttal készül és természetesen kézimunka. A Home gombot 900 darab S méretű gyémánt díszíti, míg a feltétlenül meghagyott alma logót hátul csak 53. Ezeket a kis „kavicsokat” egyébként nem ragasztják, mint az ehhez képest fapados Swarovski köveket, hanem apró kis kapcsok tartják őket. Az exkluzív borításnak köszönhetően azért az amúgy egy évnyi garancia két évre hosszabbodik, ami persze nem csak a díszes külsőre vonatkozik, hanem a belbecsre is.

iphone-5-platinum

Aki viszont nem elégszik meg egy ilyen „olcsó” darabbal, annak az ár tekintetében határ a csillagos ég. Nemrégiben Stuart Huges cégétől, a Goldstrikertől, vásárolta meg egy kínai üzletember a „világ legdrágább telefonja” reklámszöveggel árusított „Fekete Gyémánt” névre keresztelt 10 millió font értékű iPhone 5 típusú készüléket, amit Huges saját bevallása szerint 9 hétig készített saját kezűleg.

Ezeket a számokat olvasva és az itthoni viszonyok ismeretében valahogy mégis úgy érzem, csillogó külső ide, gyémántok oda, legtöbbünknek mégis marad a szilikon és a matrica…

 HasznaltAlma.hu

P.R


Kommentek megjelenítése