Hamarosan lekerül a Flappy Bird az App Storeból

Tech Hírek   |   2014.02.09 - 10:24   |   Írta: H.A   |   875

Flappy-Bird-Teaser

Gyorsan töltse le aki még nem játszott a hírhedt játékkal. És ha ezt megtette, valószínűleg két percen belül törölni is fogja. Tulajdonképpen rejtély hogyan működik a “trend” vagy hogy mivel lehet az embereket megfogni, a Flappy Bird a legjobb példa rá hogy egy elképesztően gagyi és idegesítő játékkal is lehet több ezer dollárt keresni.

Tegnap viszont váratlan fordulatot vett a játék története.
Dong Nguyen, a játék alkotója, megosztotta a Twitteren, hogy 22 órán belül leszedi a játékot, mert ezt már nem tudja elviselni.

Hogy pontosan mit arról csak találgatni lehet. Nem sokkal később picit részletesebben azt is megírta, hogy az egyszerű hétköznapjait rontja el a játék népszerűség. Van aki viszont arról beszél hogy a játékban található csövek túlságosan a Super Marioban találhatóakra hajaznak, és a Nintendoval kapcsolatban ütközött jogi vitákba.

Érdekes egyébként, hogy pont a hírt megelőzően nem sokkal jelent meg egy frissítés a játékhoz, szóval ki tudja, lehet ez is csak egy összetett reklámkampány része, hogy még nagyobb népszerűségre törjön a továbbra is értelmetlen játék.

Itt a link azoknak akik még gyorsan le akarják kapni és kipróbálni, ha tényleg törölve lesz hamarosan:

iTunes link


Kommentek megjelenítése