Újabb infók az iPhone 6s-ről

Apple Hírek   |   2015.08.25 - 22:37   |   Írta: B Ádam   |   3636
25. aug Újabb infók az iPhone 6s-ről

Már nem kell sokat várni az új iPhone-okra.

Néhány héten belül az Apple hivatalosan is bejelenti az iPhone 6s-t és a 6S Plus-t. Az új modellek minden valószínűség szerint szeptember 11-től lesznek előrendelhetőek, míg az értékesítés egy héttel később, szeptember 18-án kezdődhet meg a hírek szerint. Ezt a kínai Telekom képviselője is megerősítette, aki a közösségi médián keresztül beszélt az új telefonokról.

Az említett úriember elsőként azt árulta el, hogy az iPhone 6s szinte ugyanolyan lesz, mint az iPhone 6, ami nem nagy meglepetés az eddigieket figyelembe véve. Azonban a Telekom képviselőjének állítása szerint hiába szivárogtak ki képek egy rózsaarany színű modellről, ilyen színben nem lesz kapható egyelőre az Apple üdvöskéje – bár a cég valóban munkálkodik egy ilyen készüléken.

A képviselő megerősítette az eddigi pletykákat, miszerint az iPhone 6s valóban megkapja a 64 bites A9-es processzort, valamint 2 GB RAM-mal, Force Touch-csal és továbbfejlesztett, nagy valószínűség szerint 12 megapixeles kamerával lesz felszerelve. A tárolókapacitásról nem mondott semmit, így a megjelenésig továbbra is csak találgatni tudunk arról, hogy 16 vagy 32 GB-os lesz az alapmodell.

Sok újdonságot tehát nem tudott mondani a Telekom embere, mindazonáltal több korábbi pletyka megerősítést nyert, így kicsivel okosabban, de ugyanakkora izgalommal várjuk szeptember közepét, és az új iPhone-ok megjelenését.

Forrás: bgr.com

Kapcsolódó cikkek: iPhone 6s: hajlításteszt kipipálva [videó]

Egy hónap múlva már kapható az iPhone 6s!

Ezúttal a rózsaszín iPhone 6s-ről szivárogtak ki képek


Kommentek megjelenítése