iPhone 6s: hajlításteszt kipipálva [videó]

Apple Hírek   |   2015.08.20 - 09:11   |   Írta: B Ádam   |   2473
20. aug iPhone 6s: hajlításteszt kipipálva [videó]

Strapabíró lesz az Apple új telefonja.

Az egy héttel korábbi videó után újabbat adott ki az Unbox Therapy csapata, amely ezúttal az iPhone 6 és a hamarosan érkező új modell, a 6s hátlapját hasonlította össze egy teszt keretein belül.

A végeredmény több mint biztató, az iPhone 6s héja kétszer olyan erős, mint a 6-osé, köszönhetően az új, 7000-es sorozatú alumíniumnak, amelyet cinkkel erősített meg az Apple. Érdemes megjegyezni, hogy míg a jelenlegi iPhone csupán 30 fontos nyomást bír elviselni, addig az utód 50 fonttal, vagyis körülbelül 22 kg-val többet.

Sajnos vannak hátrányai is az új anyagnak, szerencsére azonban ezek nem érintenek különösebben minket. Egyrészt a 7000-es sorozatú alumínium ötször annyiba kerül, mint a 6000-es, persze ez tökéletesen megéri, ha nem kell több meghajló iPhone-ról olvasnunk. A másik hátránya az, hogy az új alumínium hajlamos a korrózióra. Az Apple ennek elkerülése érdekében állítólag hozzáad egy extra vastag eloxált réteget, így remélhetőleg nem lesz gondunk a héjnak a roncsolódásával.

Az iPhone 6s bemutatására minden valószínűség szerint szeptember 9-én kerül sor, míg a bolti forgalmazás egy héttel később, szeptember 18-án kezdődhet meg.

 

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikkek: Egy hónap múlva már kapható az iPhone 6s!

MentésMentés


Kommentek megjelenítése