Az iPhone 7 mégsem kap Smart Connectort?

Almás Pletykák   |   2016.05.08 - 12:09   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   4658
08. máj Az iPhone 7 mégsem kap Smart Connectort?

A soron következő iPhone egyik legfurcsább újítása a Smart Connector lett volna, most azonban mégis úgy tűnik, hogy az Apple meggondolta magát.

Mint már azt minden évben megszokhattuk, ilyenkor az emberek figyelme egyre jobban a következő iPhone felé fordul, és ez most sincs másképp. Nem telik el hét, de talán még nap sem, hogy ne hallanánk az iPhone 7 felől. Érdekes módon ebben az évben minden szóbeszéd ellentmond a másiknak. A Smart Connector volt az egyik pletykált újdonsága az iPhone 7-nek és a 7 Plusznak. Egy japán oldal, a Mac Otakara, mai napi jelentése szerint az Apple mégsem teszi bele új készülékeikbe. Ennek hallatán felmerülhet bennünk a kérdés, hogy bánjuk mi ezt?

A Smart Connector egy, az iPad Proból már ismert újdonság, ami lehetővé teszi, hogy billentyűzetet csatlakoztassunk a készülékhez. Jelenleg csak ennél a két iPadnél elérhető, iPhone-oknál nem. Az iPhone 7 esetében tisztázatlan volt, hogy mire használhattuk volna, lehet az Apple mérnökei is ezért vetették el az ötletet.

Lehetett hallani olyan pletykákat miszerint más kiegészítőket terveznek hozzá, de ezek szerint nem lett volna akkora sikere.

Akkor már csak egy kérdés maradt: ha erre is rácáfoltak, akkor tulajdonképpen mi lesz az új iPhone-ban? Egyelőre a duál kamera megjelenése és a jack csatlakozó elhagyása tűnik reálisnak, de messze még a szeptember. Ti mit szeretnétek a legjobban a következő iPhone-ban viszontlátni?


Forrás: MacRumors
Kép forrása: MacTechNews

Kapcsolódó cikk:
10 dolog, amit az Apple Watch 2-be kérünk
Minden, amit eddig tudhatunk a következő iPhone-ról
„Kiszivárgott” néhány fontos infó az iPhone 7 Pro-ról



Kommentek megjelenítése