Minden, amit eddig tudhatunk a következő iPhone-ról

Almás Pletykák   |   2016.04.13 - 12:57   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   3160
13. ápr Minden, amit eddig tudhatunk a következő iPhone-ról

Összefoglaló: Lássuk, mit tudunk eddig a soron következő iPhone-ról!

Bár az Apple legújabb csúcsmobiljának bemutatója még kissé távolinak tűnik, de mint minden évben, már most is gyűlnek a pletykák a kiszivárogtatott képek és egyéb források alapján. A legtöbb helyen iPhone 7-ként emlegetik, de igazából még a névben sem lehetünk biztosak. Még az is lehetséges, hogy egy új névvel rukkolnak elő, de amíg nem tudunk biztosat, nevezzük így!

Amiről biztosan beszélnünk kell, az a jack csatlakozó lehetséges eltűnése. Ez a leginkább megosztó pletyka. Ugyan az Apple már 2014-ben lehetővé tette a Lightning kábelen keresztüli veszteségmentes hangtovábbítást, de egyelőre ezen a téren nem történt további előremozdulás. Amennyiben az almás cég elbúcsúzik a jacktől, nagyon sok kiegészítő válhatna átalakító nélkül használhatatlanná új iPhone-nal.

Ezen kívül, ahogy korábban mi is írtunk már róla, még az is lehetséges, hogy új iPhone-unk mellé vezeték nélküli EarPods érkezhet a jelenlegi helyett, de egyes információk szerint az Apple még mindig többféle iPhone prototípust tesztel. Lehetséges, hogy azért válnának meg a jack csatlakozótól, mert valami egészen új dolgot terveznek a helyére és ezért szükségük van a helyre. Az is lehet, hogy egyszerűen csak tovább akarják vékonyítani a készüléket. A többféle prototípus magyarázat lehet arra, hogy miért jelennek meg mostanában egymásnak ellentmondásos hírek és képek.

Funkciók:

A processzor korszerűsítése gyakran eleme a soron következő iPhone-nak. Kaphatunk még vékonyabb dizájnt, új duál-kamerát, akár 256 GB-os háttértár opciót, nagyobb akkumulátorkapacitást, Li-fi technológiát, sztereó hangszórót és még sok minden mást. Kevésbé valószínű, hogy az Apple kiterjesztené az iPhone-unkra az USB-C technológiát, szintén nem valószínű a Mutli-Touch 3D Touch, a vízállóság, a vezeték nélküli töltés és az EMI árnyékoló továbbfejlesztése sem.

Dizájn:

A pletykák szerint a következő iPhone sokkal vékonyabb lehet, akár iPod Touch vékonyságú 6 mm körül. Szintén eltűnhet a sokat kritizált, kitüremkedő kamera és a sokak által csúnyának tartott antenna csíkok is. A jack csatlakozó kihagyása is okozhatna némi dizájnváltozást, hát még, ha a helyére sztereó hangszóró kerül. Mindezek ellenére az iPhone 7 feltehetőleg a korábbi testvéréhez, a 6s-hez hasonlíthat a leginkább.

Természetesen a fent említett változások mind pletykákon, elemzéseken és kiszivárogtatott képeken alapulnak, így egyelőre mindebből semmit sem vehetünk biztosra a bemutatás dátumáig, ezért semmit se vegyetek még készpénznek!

Ti mit vártok legjobban a soron következő iPhone-tól?

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikk:
Új Apple wireless füles koncepció
Nagyobb és szebb kijelzők a 2017-es iPhone-okban
Képek az új Apple Lighting fülesről. [Frissítve]
Képek az állítólagos iPhone 7-ről?
Antennacsíkok nélkül érkezhet az iPhone 7?​

 


Kommentek megjelenítése