Antennacsíkok nélkül érkezhet az iPhone 7?

Almás Pletykák   |   2016.03.14 - 18:30   |   Írta: Pausch Rita   |   5346
14. márc Antennacsíkok nélkül érkezhet az iPhone 7?

Újabb pletyka: eltűnhetnek az antenna csíkok az iPhone hátoldaláról.

Az antennacsíkok 2014-ben kerültek az iPhone 6 megjelenésével az készülékekre. Egy Kínából kiszivárogtatott kép tanúsága szerint azonban egy új technológiának köszönhetően eltűnhetnek ezek a sokakat zavaró vonalak a hátlapról.

Amennyiben az Apple tényleg megszabadul ezektől a dizájnba ágyazott funkcionális alkatrészektől, az minden bizonnyal összefüggésben lesz egy idén benyújtott szabadalomhoz. Ez nem más, mint egy olyan új anyag, ami pont úgy néz ki, mint a galvanizált fém, amiből az iPhone burkolata készült, de annyiban több, hogy lehetővé teszi a vezeték nélküli jelek átvitelét.

A képen a kameranyílás is kicsit nagyobbnak tűnik, tehát egy új kamera érkezése is nagyon valószínű, ám ez alapján a duál-kamera érkezése ennél a modellnél kizárható. (Bár egyesek szerint érkezik egy Plus Pro készülék is, amibe a duál-kamera kerülhet…)   

Noha erre az újdonságra feltételezhetően várni kell, sokak szerint a március 21-i eseményen az Apple piacra fog dobni egy iPhone SE (Special Edition) névre keresztelt telefont, a régi sikerszériákhoz hasonló 4 hüvelykes kijelzővel.

Pontosan egy hét múlva kiderül. Ti is izgatottan várjátok már a keynote-ot, kedves olvasók?

Forrás: Cult of Mac

Kapcsolódó cikk:
Jövőre érkezhet az első OLED-es iPhone
Megvan az új 4 hüvelykes iPhone neve
iPhone 5se: ár, specifikáció, pletykák



Kommentek megjelenítése