iPhone XR unboxing, első benyomások [videó]

Tesztek   |   2018.11.12 - 22:36   |   Írta: N Marcell   |   5134
12. nov iPhone XR unboxing, első benyomások [videó]

Az utóbbi évek legkülönösebb iPhone-ját is kihámoztuk a dobozából.

Bár az iPhone XR már hetek óta a piacon van, szerintem mégis érdemes vele foglalkozni, több okból is. Elsősorban azért, mert sok ember szinte teljesen megfeledkezett róla az iPhone XS - XS Max páros mellett, azonban még fontosabb az az üzenet, amit ezzel a telefonnal közvetít az Apple. Ez pedig nem más, mint hogy

szeretnénk nyitni a vásárlóink felé.

 

 

Miért is? Az iPhone XR legfőbb tulajdonsága, hogy néhány kompromisszumnak hála jóval olcsóbb, mint a fent említett nagytesói. LCD-kijelző OLED helyett, szimpla kamera, nincs 3D Touch - mégis, a megkötések egy részét többen inkább áldásnak érzik, mint átoknak. Értem ez alatt az új méretet, mely a kis és a nagy iPhone között helyezkedik el (még több kijelző, de elfér az ember zsebében), illetve az új színek inkább vonzzák a nagyközönséget, mintsem hogy taszítják. És persze a a kurtábbra szabott árcédula, melynek hála még többen pillanthatnak bele, milyen is egy következő generációs, prémium iPhone. 

Mekkora megkötésnek számítanak az olcsóbb ár érdekében kötött kompromisszumok? Milyen hozzáállást közvetít az iPhone XR az Apple részéről? Ezekre, illetve további kérdésekre adunk választ a kicsomagoló videóban, illetve a későbbiekben érkező tesztjeinkben. 

Forrás: HasználtAlma Youtube

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése