Baj van az iPhone X méregdrága kijelzőjével – ingyenesen javít az Apple

Apple Hírek   |   2018.11.12 - 16:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   4896
12. nov Baj van az iPhone X méregdrága kijelzőjével – ingyenesen javít az Apple

Ha különösen viselkedik az iPhone X-ed, nem vagy egyedül. Vidd az Apple-höz, mert ingyen megoldják a problémád.

Hosszú idő után az Apple végre elismerte, hogy nincs minden rendben az iPhone X érintőkijelzőjével. A felhasználók ugyanis már egy ideje panaszkodnak, hogy bizonyos eszközök olykor nem reagálnak az érintésekre – vagy éppen fordítva. Van, hogy olyan érintéseket regisztrálnak, amik igazából meg sem történtek.

Az Apple az idei mobiljainak érkezése óta nem árulja az iPhone X-et, vagyis a modell kivezetése után dolgozták csak fel a helyzetet. A jó hír viszont, hogy ingyenesen javítják az érintett mobilok kijelzőjét. Pontos adatokat nem adtak meg arról, hogy mely periódusban gyártott iPhone X-ekkel lehet probléma, így a jelenség diagnosztizálása esetén minden készüléknek ingyenes belépője van az Apple „dokijához”.

Emellett a 2017 júniusától 2018 júniusáig gyártott 12 hüvelykes, Touch Bar nélküli MacBook Prókra is szervizprogramot hirdettek. Az Apple közleménye szerint akik ilyen laptoppal rendelkeznek, azoknak érdemes belátogatniuk egy hivatalos Apple szervizbe a számítógépükkel, hiszen a 128 és 256 GB-os SSD-k bármikor meghibásodhatnak. Az adatvesztés megelőzése érdekében érdemes minél hamarabb időpontot foglalni a cserére.

Az Apple hivatalosan futó garanciánt úli javításairól és csereprogramjairól EZEN a linken tájékozódjattok.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése