Kezünkben az új AirPods [Videó]

Tesztek   |   2017.01.22 - 10:30   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   7442
22. jan Kezünkben az új AirPods [Videó]

Alig vártam, hogy kipróbálhassam az Apple legújabb vezeték nélküli fülhallgatóját. Ilyen testközelből!

Amikor a karácsonyi szezon előtt az Apple bejelentette, hogy piacra dobja az elhalasztott fülhallgatóit, egyszerre izgatott és csalódott is lettem. Már csak azért is, mert a mai napig szinte képtelenség beszerezni, olyan limitált mennyiség áll a rendelkezésre. Pedig már alig vártam, hogy a boltok polcaira kerüljön.

Mikor bemutatták egyből szerelmes lettem belé. Gondolom, senkinek sem ismeretlen az érzés, amikor zsebünkből kivéve az EarPods-ot kezdhetünk neki kibogozni a kábeleket. Hosszadalmas, idegesítő. De ami még ennél is jobban az agyamra ment az az, hogy állandóan kirántottam a fülemből. Beleakadt a kabátomba, a székbe, más emberekbe és néha még a saját kezembe is. Szerintem ezt sem kell bemutatni senkinek. Egyszóval gyűlöltem a kábeleket, de emellet imádtam magát az EarPodsot, ami ugyan sok kritikát kapott, amikor anno bemutatták, én mégsem találtam hozzá foghatót.

Majd ma végre hozzájutottam ehhez a túlárazott csodához. Igen, túlárazott. Ha szeretnétek venni egyet, 60 ezer forintot kell lecsapnotok az asztalra érte.

Miután kibontottam egyből a kis tartóját vehettem kézbe, aminek nagyon jó a tapintása. Kompakt, de elegáns. A tartalma pedig még ennél is csodásabb!

 

 

Felpatintva a tetejét, az iPhone-om egyből felajánlotta, hogy csatlakoztassam. Pofonegyszerűen párosíthattam.

 

 

A fülembe helyeztem, majd elindítottam egyik kedvenc dalomat. Érzetre nem sok változást tapasztaltam, szinte ugyanolyan kényelmes. Hangzásra valahogy tisztább lett, viszont nagyjából ugyanazt az élményt nyújta, mint vezetékes elődje. Rögtön feltűnt, hogy az Akkumulátorok widgetem 3 új eszközzel bővült. A két fülest külön listázza, hiszen sosem biztos, hogy ugyanannyi a töltöttségi százalékuk. Ezenkívül a fülhallgató tartójának a töltöttségét is láthatjuk. Ez nagyon tetszett. Pontosan tudok vele számolni és tervezni, hogy kell-e őket töltenem indulás előtt, avagy sem.

 

 

Amikor az egyiket kiveszem a fülemből, azonnal elhallgat mindkettő. Így megspórolja az energiát, hogy mindkettőt ki kelljen venni a fülünkből, vagy ki kelljen halászni a telefont a zsebünkből. Az üzemidejéről egyelőre nem tudok nyilatkozni, hiszen még nem volt sok időm nyüstölni, de az eddig látottak alapján elhiszem, hogy a beígért időt teljesíteni tudja.

Összefoglalásként azt tudom mondani, hogy egy csodálatos kis ketyere. A hiányosságok ellenére is szép. Egyszerű és imádom, de 60 ezer forintot NEM ÉR MEG. Persze, ha van egy kis felesleges pénzetek, akkor egy jópofa kis játékszer, de ha nincs, inkább ne éhezzetek napokig érte.

 

 

Kapcsolódó cikk:
Minden az Apple AirPods-ról
Melyik W1 chippel rendelkező Apple fülest érdemes megvenni?
Strapateszten az Airpods – Egész jól bírja!



Kommentek megjelenítése